Dobra, to przy kolejnych dodawanych zdjęciach poeksperymentuję z wyostrzaniem i zobaczymy co będzie.Zamieszczone przez grizz
Dobra, to przy kolejnych dodawanych zdjęciach poeksperymentuję z wyostrzaniem i zobaczymy co będzie.Zamieszczone przez grizz
3-czka pyszna, reszta kadrów niezła, wrzucaj dalej!
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
No to jeszcze na dobranoc wrzucam trzy fotki zrobione wczoraj w Krakowie, podczas nagłego ataku zimy. Fotki 6 i 7 proszę oceniać jako całość.
5.
6.
7.
Nikt z nikąd....,witam Fana pewnego Pana.
% nie widzę
a 6 i 7 kiepskie, bardzo![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
No to 5 raz jeszcze dla tych z IE:
5.
grizz - rozwiń jak możesz.
Mnie te zdjęcia (6 i 7) akurat się podobają. Uważam je za ciekawe, bo przestawiają pewną bardzo abstrakcyjną strukturę i nawiązują do mojej fascynacji przyrodą pod kontem fraktali (szczególnie 6). Nie będę ich bronił do grobowej deski ;), ale napisz/cie dlaczego wam nie leżą; jak by je poprawić; jak taki motyw fotografować?
No i dla kontrastu wkleję jedno zdjęcie z mojej galerii nawiązujące do tematu:
8.
Takie konary zawsze mi fraktale przypominają.
Dorzucam 2 nowe (stare) zdjęcia - tym razem z Krakowa.
Zachęcam do wyrażania opinii.
9.
10. Pocztówka z Krakowa
nr jak najbardziej. moze troszke bym nasycil, ale ja juz tak mamnie zawsze znaczy, ze mam racje-czesto nie. moze ew lekko bym wysrodkowal i podciagnal kontrast. ale kadr mi pasuje.
10 poprawna, ale tez troszke mdla
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++