Strona 21 z 22 PierwszyPierwszy ... 1119202122 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 220

Wątek: Olympus zwraca 360zł - nowa promocja na E510

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez czmielek
    Czekam już miesiąc i zwrot nie dotarł i nie wiem z kim mogę się w tej sprawie skontaktować. wysyłać listu nie chce bo pocztą zajmie to ze 2 lata świetlne. Telefony niby na stronie olympusa są ale nie widze nr do działu marketingowego. Jakby nie mogli - 360 w sklepie od razu dać i niech się sprzedawcy ubiegają o zwroty.
    Wiesz, zawsze można poprosić osobę która odbierze telefon o połaczenie z działem marketingu
    A co do Twojego pomysłu rozdawania pieniędzy przez sklepy, spróbuj znaleźć choć 2 sklepy które zgodziłyby się wydawać własną kasę
    z tego co wiem to u konkurencji w podobnych promocjach czeka się miesiącami, więc zamiast marudzić ciesz się ze kasę w ogóle dostaniesz
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

| OlyJedi Awatar czmielek
    Mieszka w
    Sierakowice
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Wiesz, zawsze można poprosić osobę która odbierze telefon o połaczenie z działem marketingu
    A co do Twojego pomysłu rozdawania pieniędzy przez sklepy, spróbuj znaleźć choć 2 sklepy które zgodziłyby się wydawać własną kasę
    z tego co wiem to u konkurencji w podobnych promocjach czeka się miesiącami, więc zamiast marudzić ciesz się ze kasę w ogóle dostaniesz[/quote]

Nie marudze jest OK i nie chodziło mi o to żeby kase rozdawały sklepy tylko żeby sprzedawały o 360 taniej. A różnice mogliby brać od firmy organizującej PROMO

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria

Nie marudze jest OK i nie chodziło mi o to żeby kase rozdawały sklepy tylko żeby sprzedawały o 360 taniej. A różnice mogliby brać od firmy organizującej PROMO
    sprzedawały taniej a potem prosiły sie o zwrot "rozdanych" pieniędzy swoich dystrybutorów (bo przecież sklepy nie kupują bezpośrednio w OPL) którzy z kolei musieliby się rozliczać z każdej wypłaconej sklepom złotówki w OPL. Już widze radosć i jednych i drugi gdyby OPL przedstawił im takie zasady promocji
    zejdź na ziemię czmielek i jeszcze raz powtarzam, ciesz się z tego co masz, bo to pierwsza tego typu promocja organizowana w Polsce...
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Koriolan
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    No i z tych 360 zł kupujący dostałby max 180... Live is brutal.

Oleryk
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez willow32
    ... ciesz się z tego co masz, bo to pierwsza tego typu promocja organizowana w Polsce...
    ...przez Olympusa
    Inne firmy już wcześniej oferowały takie zwroty, kto wie, czy gdyby nie "dobry przykład" Olympus w ogóle zdecydowałby się na taką promocję.
    Jak to mówią, nie ma to, jak zdrowa konkurencja

| OlyJedi Awatar tadfi
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Czekam już miesiąc i zwrot nie dotarł i nie wiem z kim mogę się w tej sprawie skontaktować. wysyłać listu nie chce bo pocztą zajmie to ze 2 lata świetlne. Telefony niby na stronie olympusa są ale nie widze nr do działu marketingowego. Jakby nie mogli - 360 w sklepie od razu dać i niech się sprzedawcy ubiegają o zwroty.
    Witaj, zadzwoń tutaj klik.
    Dzwoniłem tam w ubiegłym tygodniu, bo od momentu wysłania papierów minął już prawie miesiąc. Potraktowano mnie bardzo uprzejmie, sprawdzono, czy doszła przesyłka oraz powiedziano, że jestem na liście oczekujących do wypłaty
    Pzdr
    TadFi
    E-510 + Dual Kit + FL-36 + Velbon DF-50

Mieszka w
    Sierakowice
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez tadfi
    Witaj, zadzwoń tutaj klik.
    Dzwoniłem tam w ubiegłym tygodniu, bo od momentu wysłania papierów minął już prawie miesiąc. Potraktowano mnie bardzo uprzejmie, sprawdzono, czy doszła przesyłka oraz powiedziano, że jestem na liście oczekujących do wypłaty
    Pzdr
    Dzięki za info jutro dzwonie

Mieszka w
    Sierakowice
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez willow32

sprzedawały taniej a potem prosiły sie o zwrot "rozdanych" pieniędzy swoich dystrybutorów (bo przecież sklepy nie kupują bezpośrednio w OPL) którzy z kolei musieliby się rozliczać z każdej wypłaconej sklepom złotówki w OPL. Już widze radosć i jednych i drugi gdyby OPL przedstawił im takie zasady promocji
    zejdź na ziemię czmielek i jeszcze raz powtarzam, ciesz się z tego co masz, bo to pierwsza tego typu promocja organizowana w Polsce...
    Pierwsze to były inne firmy które oferowały zwroty np. NIKON a dopiero po nich olympus się zdecydował i CHWAŁA MU ZA TO! Ale pierwsi w Polsce to na pewno nie byli. Oczywiście masz rację że sprawa by się skomplikowała ale obniżki cen nawet o 50% wcześniej zakupionych towarów przez hurtownie po wyższych cenach to żaden problem a różnica regulowana przez duże firmy przykład SONY i APPLE

| OlyJedi Awatar MeWash
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Dzisiaj dostałem zwrot. Dokumenty wysyłałem zwykłym poleconym ok 24 grudnia. Widać mam troche szczęścia

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar henry1
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Siła reputacji
    328
    Moja galeria

Ciesz się że coś dostaniesz

Ja kupiłem za wcześnie i za drogo i nie dostanę nic .
    Kurcze nawet medalu mi nie dadzą
    Pzdr