Strona 18 z 22 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 220

Wątek: Olympus zwraca 360zł - nowa promocja na E510

| OlyJedi Awatar eljot
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Oleryk
    Cytat Zamieszczone przez MeWash
    Cytat Zamieszczone przez eljot
    Aparat kupiłem w euro rtv agd na raty (30 x 0%).
    Nie żebym miał się czym chwalić ale ja też Ciekawe ile jeszcze osób wybrało właśnie ten sposób.
    A 50-200 tam nie mieli?
    Może bym się skusił na jakies raty chciaż nie lubię...
    Z obiektywów Zuiko mają w ofercie tylko 70 - 300 ale za 1499 zł. link Promocja 30 x 0 % była do 31.12.2007 r. niestety

| OlyJedi Awatar MeWash
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez eljot
    Promocja 30 x 0 % była do 31.12.2007 r. niestety
    Będzie jeszcze i to nie raz - ta sieć co jakiś czas pozbywa się sprzętu organizująć 30 x 0% Grunt, to żeby mieli fajne szkła.

Awatar d@nielski
    Mieszka w
    P-sk
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Właśnie wróciłem z poczty i jestem załamany . Poczta zgubiła mój list o zwrot 360 zł. Jak można zgubić list priorytet , polecony za potwierdzeniem odebrania. List nadałem 11 grudnia i do dzisiaj nie dostałem potwierdzenia odbioru. Kobieta za sprawdzenie co dzieje się listem chciała jeszcze 7 zł skandal . No i dowiedziałem się że nigdy nie dotarł do Wrocławia. Z kasy pewnie nici bo nie mam już kodu paskowego a bez kodu nie ma zwrotu. Tak więc uważajcie i wysyłajcie tylko jako list wartościowy.
    Racja jest jak **** każdy ma swoją.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez d@nielski
    Właśnie wróciłem z poczty i jestem załamany . Poczta zgubiła mój list o zwrot 360 zł. Jak można zgubić list priorytet , polecony za potwierdzeniem odebrania. List nadałem 11 grudnia i do dzisiaj nie dostałem potwierdzenia odbioru. Kobieta za sprawdzenie co dzieje się listem chciała jeszcze 7 zł skandal . No i dowiedziałem się że nigdy nie dotarł do Wrocławia. Z kasy pewnie nici bo nie mam już kodu paskowego a bez kodu nie ma zwrotu. Tak więc uważajcie i wysyłajcie tylko jako list wartościowy.
    Jak nie dotarł to klapa...

a co do samego potwierdzenia odbioru, to ono samo z siebie lubi miesiąc docierać.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Mieszka w
    3City
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez d@nielski
    Ja wysłałem wczoraj priorytetem za potwierdzeniem odbioru, ale też niestety nie jako wartościowy (a trzeba było dopłacić te 1-2zł )
    Mam nadzieje że dotrze do odbiorcy bo te 360zł można przeznaczyć na jakieś akcesoria (pewnie jakąś polaryzację zakupie)
    E-510 + Dual Kit + Marumi CPL i szara połówka

Moja skromna galeria

| OlyJedi Awatar Dar-i-jush
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Także wysłałem poleconym priorytetem z potwierdzeniem i głucho. Ale jak nie dotrze i przez to stracę 360zł, to zwyczajnie proces sądowy i odzyskam pieniądze. Może nawet z nawiązką. Problem mają ci, którzy wysłali zwykłym i nie mają papierka, że wysyłali.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Wesoły Miś
    Także wysłałem poleconym priorytetem z potwierdzeniem i głucho. Ale jak nie dotrze i przez to stracę 360zł, to zwyczajnie proces sądowy i odzyskam pieniądze. Może nawet z nawiązką. Problem mają ci, którzy wysłali zwykłym i nie mają papierka, że wysyłali.
    Udowodnij, ze w liście było, to co było :/

Jak nie było podanej wartości, to raczej nic nie ugrasz

ale walcz.

Jednak jak już pisałem, to potwierdzenie nie raz idzie ponad miesiąc, nawet poza czasem szczytu jaki teraz był.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar Dar-i-jush
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Szczerze mówiąc wydaje mi się, że po prostu trafiliśmy na okres, za który Poczta Polska powinna srogie kary za opóźnienia płacić i wszystko dojdzie, tylko z poślizgiem.
    Polecony priorytet z potwierdzeniem w okresie promocji pod właściwy adres. Niech mi udowodnią, że tam było coś innego. Sprawa jest do wygrania nawet jeśli się nie jest urzędnikiem sądowym (jeżeli trafi się rozgarnięty sędzia)

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Koriolan
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Jeśli list nie był wartościowy - to dostaniesz odszkodowanie wg regulaminu usług pocztowych.
    W sądzie jesteś raczej bez szans...
    Współczuję i pozdrawiam.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar andytown
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Da się udowodnić, że w wyniku błedu poniósł określoną stratę

wystarczy dowód zakupu, regulamin promocji Olympusa oraz nadanie na adres określony w regulaminie aby Sąd uznał, że zaszło odpowiednie przesłanie procesowe...

ale obawiam się ze nie dostaniesz odszkodowanie w wysokości 360 zł
    Próbowałem już wielu kochanek i zawsze wracam do OLI

www.fotochwila.pl - zdjęcia ślubne, portrety