Z obiektywów Zuiko mają w ofercie tylko 70 - 300 ale za 1499 zł. link Promocja 30 x 0 % była do 31.12.2007 r. niestetyZamieszczone przez Oleryk
![]()
Z obiektywów Zuiko mają w ofercie tylko 70 - 300 ale za 1499 zł. link Promocja 30 x 0 % była do 31.12.2007 r. niestetyZamieszczone przez Oleryk
![]()
Będzie jeszcze i to nie raz - ta sieć co jakiś czas pozbywa się sprzętu organizująć 30 x 0% Grunt, to żeby mieli fajne szkła.Zamieszczone przez eljot
Właśnie wróciłem z poczty i jestem załamany. Poczta zgubiła mój list o zwrot 360 zł. Jak można zgubić list priorytet , polecony za potwierdzeniem odebrania. List nadałem 11 grudnia i do dzisiaj nie dostałem potwierdzenia odbioru. Kobieta za sprawdzenie co dzieje się listem chciała jeszcze 7 zł skandal
. No i dowiedziałem się że nigdy nie dotarł do Wrocławia. Z kasy pewnie nici bo nie mam już kodu paskowego a bez kodu nie ma zwrotu. Tak więc uważajcie i wysyłajcie tylko jako list wartościowy.
Racja jest jak **** każdy ma swoją.
Jak nie dotarł to klapa...Zamieszczone przez d@nielski
a co do samego potwierdzenia odbioru, to ono samo z siebie lubi miesiąc docierać.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ja wysłałem wczoraj priorytetem za potwierdzeniem odbioru, ale też niestety nie jako wartościowy (a trzeba było dopłacić te 1-2złZamieszczone przez d@nielski
)
Mam nadzieje że dotrze do odbiorcy bo te 360zł można przeznaczyć na jakieś akcesoria (pewnie jakąś polaryzację zakupie)
Także wysłałem poleconym priorytetem z potwierdzeniem i głucho. Ale jak nie dotrze i przez to stracę 360zł, to zwyczajnie proces sądowy i odzyskam pieniądze. Może nawet z nawiązką. Problem mają ci, którzy wysłali zwykłym i nie mają papierka, że wysyłali.
Udowodnij, ze w liście było, to co było :/Zamieszczone przez Wesoły Miś
Jak nie było podanej wartości, to raczej nic nie ugrasz
ale walcz.
Jednak jak już pisałem, to potwierdzenie nie raz idzie ponad miesiąc, nawet poza czasem szczytu jaki teraz był.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Szczerze mówiąc wydaje mi się, że po prostu trafiliśmy na okres, za który Poczta Polska powinna srogie kary za opóźnienia płacić i wszystko dojdzie, tylko z poślizgiem.
Polecony priorytet z potwierdzeniem w okresie promocji pod właściwy adres. Niech mi udowodnią, że tam było coś innego. Sprawa jest do wygrania nawet jeśli się nie jest urzędnikiem sądowym (jeżeli trafi się rozgarnięty sędzia)![]()
Jeśli list nie był wartościowy - to dostaniesz odszkodowanie wg regulaminu usług pocztowych.
W sądzie jesteś raczej bez szans...
Współczuję i pozdrawiam.
Da się udowodnić, że w wyniku błedu poniósł określoną stratę
wystarczy dowód zakupu, regulamin promocji Olympusa oraz nadanie na adres określony w regulaminie aby Sąd uznał, że zaszło odpowiednie przesłanie procesowe...
ale obawiam się ze nie dostaniesz odszkodowanie w wysokości 360 zł![]()