Jaka firma taki cashbackZamieszczone przez Magus
![]()
Jaka firma taki cashbackZamieszczone przez Magus
![]()
C+ ciekawe jak nasza firma wywiąże się z naszym cashbackiem może w miesiąc im się uda. Jak dostanę zwrot to poinformuję w tym temacie.Zamieszczone przez celebrity plus
Pozdrawiam mały42
Ja dzisiaj wysłałem. Również poinformuje o zwrocie w tym temacie.
A co jeśli dokumenty okażą się niepoprawnie wypełnione? Albo list zginie na poczcie? Przecież nie mamy dwóch kodów kreskowych...
Dlatego się wysyła poleconym. A zresztą list do nich dojdzie napewno i kase zwrócą. Nie ważne jak długo będziecie czekać byle zwrócili.Ja na karte pamięci od Olympusa czekałem dwa miesiące i dostałem. Mnie czekanie denerwowało bo nie wiedziałem czy kupować karte czy nie.
![]()
E-3, E-510
Wysłałem poleconym. Mam nadzieje, że będzie wszystko ok. Liczę się z tym że kasę najprawdopodobniej zwrócą pod koniec okresu zdefiniowanego w regulaminie. Któregoś tam lutego czy jakoś tak.
Są Canonierzy, którzy dostali kasę z powrotem po ok 4 tygodniach - ciekawe jak Olek się wywiąże?!Zamieszczone przez celebrity plus
Canon 85 f/1.2 mkII L w moim plecaku jest jak perła w chlewie.
@MELCER -czy forumowicze moga liczyc na znizke kupujac E-510+kit? Jesli tak to podaj prosze cene na PW.
Pozdr.
hmm, wlasnie tydzien temu kupilem e510 + 12-42 w usa za ok 1600 zl ze swiatowa gwarancja
.
Bida!Zamieszczone przez henry1
"Radość fotografowania" pozostaje też TYM co zakupili E-510 za "WIELKĄ WODĄ"!
Pozdrówka.
Zamieszczone przez zortrab
Światowa , czyli rok i obiektyw chyba 14-42 .![]()
Pozdrawiam LEO
E-1 , 40-150 , Helios MC 44M-4 , Pentacon 4/200 , Metz 48AF-1 ,
statyw Hakuba S-4500