Pięknie, tym bardziej, że ceny E-510 i tak mają tendencje spadkowe.Zamieszczone przez Jack
W tej akcji nie ma żadnych "gwiazdek". Otrzymasz prawdziwe 360 zł, które możesz przeznaczyć na prezenty!
I o to chodzi... Ten zwrot to prawie 150$ - nawet w Ameryce tyle nie dają![]()
Świetnie! Firmy też wchodzą w grę! FV + zwrot i kasa ze starego aparatu daje mi śmignięcie do olympusowej społeczności po niskich kosztach. No i nareszcie lustrzanka. Jak już będę miał ją w domu to dopiszę sie w odpowiednim dziale jako członek zakonu oly i podzielę sie wrażeniami jak to jest odnaleźć właściwą ścieżkę
EDIT: fotozakupy zwiększyły cenę na 2650zł aby teraz wrócić do pierwotnych 2600zł z promocji weekendowej co mnie bardzo cieszy. Dobre posunięcie![]()
Byly to malpki Canona A-410Zamieszczone przez fotozakupy.pl
Mam pytanie do Ciebie...
Czy forumowicze moga liczyc na jakies dodatkowe rabaty, czy cena sklepowa jest ostateczna?
Mozesz w 100% potwierdzic, iz kupujac aparat na firme mozna ubiegac sie o Cashback 360zł ?
- mogą ale nie zawsze, niektóre ceny będą ostateczne.Zamieszczone przez jones
Najlepiej dzwonić do mnie (preferuje telefony) albo mailować na sklep
Zamieszczone przez jones
Dotyczy każdego klienta ! - Przeczytaj dokładnie regulamin
http://www.partner.olympus.pl/E-510_360zl.html
nie znalazłem tam zapisu, że dotyczy tylko konsumentów.
Mateusz
www.fotozakupy.pl
a ja mam pytanie jaka cena dla klubowiczów na E-3 ?Zamieszczone przez jones
![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Może włodarze tego forum powinni bardziej sie zainteresować zniżkami sklepu fotozakupy dla forumowiczów oly klubu. Wstępną aprobatę użytkowników nie trudno było zauważyć![]()
I ja się chętnie podłącze do pytania powyżej...Zamieszczone przez willow32
![]()
tak jak pisałem wcześniej nie chce podawać publicznie ceny bo mogę mieć z tego tytułu problemy...
zgodnie z obietnica przedstawiam ceny tylko dla WAS
E-3body 5200,-
E-3 +14-54 za 6899,-
E-3 + 12-60 za 8050,-
ZUIKO 14-54 za 1789,-
ZUIKO 50 1699,-
FL-50 za 1459,-
(kasuje tego posta dzisiaj wieczorem, ceny prosze sobie skopiować obowiązuja powiedzmy przez tydzień albo do czasu wyczerpania zapasu)
----------------------------------------------------
ZMIENIŁEM CENY (W DOL) NA E-3 - OLYMPUS PLANUJE OBNIZKE CEN NA 21-11-2007
oczywiscie z powodu braku towaru ceny na e-3 maja charakter orientacyjny
Mateusz
www.fotozakupy.pl
14-54 jak za darmo... brać nie patrzeć, wymieniać te ciemne kity póki jest dostępny...