Strona 7 z 22 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 220

Wątek: Olympus zwraca 360zł - nowa promocja na E510

Oleryk
    Gość
    Fakt.
    Nie ma sprawy, mam jeszcze sporo do kupienia
    Ale już w przyszlym roku...

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez fotozakupy.pl
    Jeżeli uważacie tak jak "ktotek" że "To dobra praktyka." To możemy tego typu informację o planowanych promocjach zamieszczać na forum (np. dwa razy na miesiąc)
    Możemy też przygotować dla Was oferty specjalne (takie jak dla czytelników optyczne.pl)
    tzn. coś w rodzaju OLY JEDI specjalnego "nieoficjalnego cennika" na produkty OLYMPUS oczywiście w ramach naszych możliwości.
    Oooo... i o to chodzi

Prośba... podpisuj się z imienia jeśli nie jest to problem bo jakoś tak niefajnie zwracać się do Ciebie fotozakupy.pl

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Jeżeli uważacie tak jak "ktotek" że "To dobra praktyka." To możemy tego typu informację o planowanych promocjach zamieszczać na forum (np. dwa razy na miesiąc)
    Możemy też przygotować dla Was oferty specjalne (takie jak dla czytelników optyczne.pl)
    tzn. coś w rodzaju OLY JEDI specjalnego "nieoficjalnego cennika" na produkty OLYMPUS oczywiście w ramach naszych możliwości.
    Informacji ani dobrych ofert nigdy dosyć. Zwłaszcza ofert.

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    no jeżeli administracja nic na przeciwko mieć nie będzie, to my skromni użytkownicy juz na pewno nie Pewnie to marzenie ale gdyby się udało zakupy w OJ realizować przez wasz sklep problem z FV byłby rozwiązany....
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

| OlyJedi
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    a wracając do meritum czy ktoś sie orientuje czy zwrot 360zł wyłącza możliwość wystawienia FV? Myślę, że nie ale dla pewności...

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Switch
    a wracając do meritum czy ktoś sie orientuje czy zwrot 360zł wyłącza możliwość wystawienia FV? Myślę, że nie ale dla pewności...
    oczywiście że nie, przecież najpierw kupujesz a potem masz zwrot kasy, więc jak kupisz na FV to nie każą Ci jej przecież zamienić na paragon
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

Mieszka w
    Tarnowskie Góry
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez pafcio
    Informacji ani dobrych ofert nigdy dosyć. Zwłaszcza ofert.
    Napiszcie tylko gdzie je zamieszczać ? w forum "E-System" czy w "Pozostałe"

Mateusz

Mieszka w
    Tarnowskie Góry
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez willow32
    Cytat Zamieszczone przez Switch
    oczywiście że nie, przecież najpierw kupujesz a potem masz zwrot kasy, więc jak kupisz na FV to nie każą Ci jej przecież zamienić na paragon
    1. Promocja nie wyklucza wystawienia FV
    2. jedyne Olympus może w regulminie promocji wykluczyć firmy określając że promocja dotyczy konsumentów (mam nadziej że tak nie będzie)
    3. Zwracam uwagę, na Urząd Skarbowy - poprawne księgowanie tej kwoty 360zł jak ekstra przychodu który w mojej ocenie powinien podlegać opodatkowaniu no i problem VAT'u
    ale to juz temat dla księgowych

| OlyJedi Awatar domadm
    Mieszka w
    południowy śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Tak sobie czytam wypowiedzi Oleryka i komentarze innych i dochodzę do wniosku że problemem nie jest oferta fotozakupy.pl tylko PR wobec klienta.
    To jak z klientami piekarni: jak postawią zakaz zatrzymywania to ci co zawsze przyjeżdżali po bułki i tak zatrzymają się tam gdzie zwykle, bo zawsze tak robili a właściciela znają więc nie może im zwrócić uwagi, bo się obrażą.

Po prostu niezależnie od tego czy klient zapytał jednym zdaniem czy wypracowaniem lepsza jest odpowiedź w stylu:
    "Szanowny Panie Kliencie, jesteś naszym dobrem nieocenionym bo dajesz nam chleb i dach nad głową, a my za to będziemy całować Cię po rączkach, mówić och i ach i zrobimy ci dobrze jak tylko się da. Niestety w tym przypadku już bardziej dobrze się nie da, ale w zamian możemy taniej sprzedać to i to to, o 1zł taniej za litr bo cenimy sobie naszych wiernych klientów. Możesz też zostawić swoje namiary a jeśli będzie jakaś promocja to powiadomimy najpierw właśnie Ciebie, bo zostawiasz u nas co kwartał tyle a tyle, a to dla nas ważne."

I wtedy największy twardziej mówi dobra, tym razem odpuszczę, ale faktycznie tą kartę 4GB wezmę bo darmowa wysyłka to rzadko się zdarza. I już jest fajnie.

Po prostu przyzwyczailiśmy się do dopieszczania przez handlowców, i nawet czasem lubimy zapłacić więcej, ale żeby choć troszkę indywidualnego podejścia okazała druga strona.

A z drugiej strony, fotozakupy.pl są ok, też chętnie poczytam o promocjach dla OlyKlup.

Pozdrawiam, i sorry że przydługie
    Życie tak szybko mija, dlatego warto zapisać kilka migawek w dobrej jakości.
    Srebrne E-PL7, 45mm/1.8, kit 14-42

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Kupowałem kiedyś 2 aparaty w fotozakupach, sprzęt ok, dobry kontakt, szybka wysyłka.
    Ceny mają jedne z niższych na rynku, podobnie jak Agito.pl.

Jedynie co mnie zdziwiło to fakt, że na oryginalnej gwarancji Canona pisało ONLY US & CANADA.
    Gdyby kolega z fotozakupy.pl wyjaśnił mi o co chodzi, byłbym wdzięczny.