Fakt.
Nie ma sprawy, mam jeszcze sporo do kupienia
Ale już w przyszlym roku...
Fakt.
Nie ma sprawy, mam jeszcze sporo do kupienia
Ale już w przyszlym roku...
Oooo... i o to chodziZamieszczone przez fotozakupy.pl
![]()
Prośba... podpisuj się z imienia jeśli nie jest to problem bo jakoś tak niefajnie zwracać się do Ciebie fotozakupy.pl![]()
Informacji ani dobrych ofert nigdy dosyć. Zwłaszcza ofert.Zamieszczone przez fotozakupy.pl
no jeżeli administracja nic na przeciwko mieć nie będzie, to my skromni użytkownicy juz na pewno nieZamieszczone przez fotozakupy.pl
Pewnie to marzenie ale gdyby się udało zakupy w OJ realizować przez wasz sklep problem z FV byłby rozwiązany....
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
a wracając do meritum czy ktoś sie orientuje czy zwrot 360zł wyłącza możliwość wystawienia FV? Myślę, że nie ale dla pewności...![]()
oczywiście że nie, przecież najpierw kupujesz a potem masz zwrot kasy, więc jak kupisz na FV to nie każą Ci jej przecież zamienić na paragonZamieszczone przez Switch
![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Napiszcie tylko gdzie je zamieszczać ? w forum "E-System" czy w "Pozostałe"Zamieszczone przez pafcio
Mateusz
1. Promocja nie wyklucza wystawienia FVZamieszczone przez willow32
2. jedyne Olympus może w regulminie promocji wykluczyć firmy określając że promocja dotyczy konsumentów (mam nadziej że tak nie będzie)
3. Zwracam uwagę, na Urząd Skarbowy - poprawne księgowanie tej kwoty 360zł jak ekstra przychodu który w mojej ocenie powinien podlegać opodatkowaniu no i problem VAT'u
ale to juz temat dla księgowych![]()
Tak sobie czytam wypowiedzi Oleryka i komentarze innych i dochodzę do wniosku że problemem nie jest oferta fotozakupy.pl tylko PR wobec klienta.
To jak z klientami piekarni: jak postawią zakaz zatrzymywania to ci co zawsze przyjeżdżali po bułki i tak zatrzymają się tam gdzie zwykle, bo zawsze tak robili a właściciela znają więc nie może im zwrócić uwagi, bo się obrażą.
Po prostu niezależnie od tego czy klient zapytał jednym zdaniem czy wypracowaniem lepsza jest odpowiedź w stylu:
"Szanowny Panie Kliencie, jesteś naszym dobrem nieocenionym bo dajesz nam chleb i dach nad głową, a my za to będziemy całować Cię po rączkach, mówić och i ach i zrobimy ci dobrze jak tylko się da. Niestety w tym przypadku już bardziej dobrze się nie da, ale w zamian możemy taniej sprzedać to i to to, o 1zł taniej za litr bo cenimy sobie naszych wiernych klientów. Możesz też zostawić swoje namiary a jeśli będzie jakaś promocja to powiadomimy najpierw właśnie Ciebie, bo zostawiasz u nas co kwartał tyle a tyle, a to dla nas ważne."
I wtedy największy twardziej mówi dobra, tym razem odpuszczę, ale faktycznie tą kartę 4GB wezmę bo darmowa wysyłka to rzadko się zdarza. I już jest fajnie.
Po prostu przyzwyczailiśmy się do dopieszczania przez handlowców, i nawet czasem lubimy zapłacić więcej, ale żeby choć troszkę indywidualnego podejścia okazała druga strona.
A z drugiej strony, fotozakupy.pl są ok, też chętnie poczytam o promocjach dla OlyKlup.
Pozdrawiam, i sorry że przydługie
Życie tak szybko mija, dlatego warto zapisać kilka migawek w dobrej jakości.
Srebrne E-PL7, 45mm/1.8, kit 14-42
Kupowałem kiedyś 2 aparaty w fotozakupach, sprzęt ok, dobry kontakt, szybka wysyłka.
Ceny mają jedne z niższych na rynku, podobnie jak Agito.pl.
Jedynie co mnie zdziwiło to fakt, że na oryginalnej gwarancji Canona pisało ONLY US & CANADA.
Gdyby kolega z fotozakupy.pl wyjaśnił mi o co chodzi, byłbym wdzięczny.