Strona 6 z 22 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 220

Wątek: Olympus zwraca 360zł - nowa promocja na E510

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    W Polsce ceny są wysokie a zarobki marne. Nie zmienimy tego bo to nie zależy od polityki jednego sklepu.
    Uważam, że fotozakupy.pl zrobiły fajny ruch zamieszczając tu info. To dobra praktyka. Na Forum Dpreview dość często pojawiały się takie informacje zamieszczane przez sprzedawców z Adoramy co było widać po nicku. Dzięki temu kupiłem bardzo okazyjnie E-330, miło też było pogadać w sklepie z kimś znanym z owego Forum.
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Oleryk
    Cytat Zamieszczone przez KaarooL
    foto-net to pierwsza liga. jeden z najstarszych i najsensowniejszych sklepów w pl. nigdy nie miałem tam żadnych zgrzytów czy niedomówień.
    No to trzeba do nich zajrzeć...
    2980 za szkiełko o które Tobie chodzi może Ci opuszczą na 2200?
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

Oleryk
    Gość
    Kupiłem taniej, od The z00ma
    Co prawda używany ale taki amator jak ja, na pewno go nie zajeździ.
    A fotozakupy, w tym przypadku, nie zarobiły nic

The z00m
    Gość
    Kupiłem taniej, od The z00ma
    Co prawda używany ale taki amator jak ja, na pewno go nie zajeździ.
    A fotozakupy, w tym przypadku, nie zarobiły nic
    Kupiłeś praktycznie nowy obiektyw. Nawet nim nie zumowałem bo był podpinany dla 11mm. I wyrwałeś go za takie pieniądze łobuzie, że nie chcę nawet tego wspominać

Pozdrawiam...

Oleryk
    Gość
    Nie narzekam, chciałem tylko odbić ewentualną ripostę, że kupiłem nie nowy obiektyw.
    Co do pieniędzy, to Twoja propozycja, nie chciałbym wyjść na wyzyskiwacza
    Poza tym będziesz miał moją wdzięczność a ta, jak wiadomo nie od dziś, jest bezcenna
    I proszę, nie nazywaj mnie łobuzem.
    Przypominasz mi tylko stare, dobre czasy, kiedy tak nazywały mnie znajome dziewczyny

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez KaarooL
    foto-net to pierwsza liga. jeden z najstarszych i najsensowniejszych sklepów w pl. nigdy nie miałem tam żadnych zgrzytów czy niedomówień.
    Z kosmicznie wysokimi cenami...

Co do łobuza to miało być to odebrane przez Ciebie żartobliwie... masz chyba zły dzień

Awatar jones
    Mieszka w
    zDolnyŚląsk
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    tylko patrzec jak po nowym roku E-510 w dualu mozna bedzie kupic za < 2,5k, a z podstawowym kitem za < 2k

olek widac walczy o elektorat

Oleryk
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez The z00m
    Co do łobuza to miało być to odebrane przez Ciebie żartobliwie... masz chyba zły dzień
    I tak też zostało odebrane
    Pominąłeś moje ostatnie zdanie:
    Przypominasz mi tylko stare, dobre czasy, kiedy tak nazywały mnie znajome dziewczyny
    a to jest sedno tego "łobuza"

Mieszka w
    Tarnowskie Góry
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ktotek
    ...
    Uważam, że fotozakupy.pl zrobiły fajny ruch zamieszczając tu info. To dobra praktyka. Na Forum Dpreview dość często pojawiały się takie informacje zamieszczane przez sprzedawców z Adoramy co było widać po nicku....
    Chociaż forum odwiedzam prawie codziennie i to od czasów jego powstania z inicjatywy Artura C. to nie zamieszczałem postów aby nie być posądzony właśnie o SPAM.
    Cieszę się, że moją informacja nie została przez Was źle przyjęta bo zamieszczając ją miałem pewne wątpliwości...

Jeżeli uważacie tak jak "ktotek" że "To dobra praktyka." To możemy tego typu informację o planowanych promocjach zamieszczać na forum (np. dwa razy na miesiąc)
    Możemy też przygotować dla Was oferty specjalne (takie jak dla czytelników optyczne.pl)
    tzn. coś w rodzaju OLY JEDI specjalnego "nieoficjalnego cennika" na produkty OLYMPUS oczywiście w ramach naszych możliwości.

Oleryk naszym celem nie jest "obrażanie się" na klientów ! Chcemy ich do siebie i do OLYMPUSA przekonywać.
    Jeżeli poczułeś się urażony lakoniczną odpowiedzią z naszej strony to przepraszam w imieniu całego zespołu.
    Jednak zwróć proszę uwagę, że negocjacje to "sztuka - wypracowania kompromisu" zapytałeś krótko my równie krótko odpowiedzieliśmy, że w takiej cenie to nie ma szans, co w cale nie oznaczą że nie możemy udzielić "stałemu klientowi" rabatu lub dodać extra gratis.
    Ale nie jesteśmy też "Caritas" i nie możemy sprzedawać towaru na minusie.
    Równie dobrze można sie na nas "obrazić" że sprzedajemy drożej niż w stanach.

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fotozakupy.pl
    Cytat Zamieszczone przez ktotek
    ...
    Uważam, że fotozakupy.pl zrobiły fajny ruch zamieszczając tu info. To dobra praktyka. Na Forum Dpreview dość często pojawiały się takie informacje zamieszczane przez sprzedawców z Adoramy co było widać po nicku....
    Chociaż forum odwiedzam prawie codziennie i to od czasów jego powstania z inicjatywy Artura C. to nie zamieszczałem postów aby nie być posądzony właśnie o SPAM.
    Cieszę się, że moją informacja nie została przez Was źle przyjęta bo zamieszczając ją miałem pewne wątpliwości...

Jeżeli uważacie tak jak "ktotek" że "To dobra praktyka." To możemy tego typu informację o planowanych promocjach zamieszczać na forum (np. dwa razy na miesiąc)
    Możemy też przygotować dla Was oferty specjalne (takie jak dla czytelników optyczne.pl)
    tzn. coś w rodzaju OLY JEDI specjalnego "nieoficjalnego cennika" na produkty OLYMPUS oczywiście w ramach naszych możliwości.

Oleryk naszym celem nie jest "obrażanie się" na klientów ! Chcemy ich do siebie i do OLYMPUSA przekonywać.
    Jeżeli poczułeś się urażony lakoniczną odpowiedzią z naszej strony to przepraszam w imieniu całego zespołu.
    Jednak zwróć proszę uwagę, że negocjacje to "sztuka - wypracowania kompromisu" zapytałeś krótko my równie krótko odpowiedzieliśmy, że w takiej cenie to nie ma szans, co w cale nie oznaczą że nie możemy udzielić "stałemu klientowi" rabatu lub dodać extra gratis.
    Ale nie jesteśmy też "Caritas" i nie możemy sprzedawać towaru na minusie.
    Równie dobrze można sie na nas "obrazić" że sprzedajemy drożej niż w stanach.
    mądrze.....
    było sobie życie