Zamieszczone przez
ktotek
...
Uważam, że fotozakupy.pl zrobiły fajny ruch zamieszczając tu info. To dobra praktyka. Na Forum Dpreview dość często pojawiały się takie informacje zamieszczane przez sprzedawców z Adoramy co było widać po nicku....
Chociaż forum odwiedzam prawie codziennie i to od czasów jego powstania z inicjatywy Artura C. to nie zamieszczałem postów aby nie być posądzony właśnie o SPAM.
Cieszę się, że moją informacja nie została przez Was źle przyjęta bo zamieszczając ją miałem pewne wątpliwości...
Jeżeli uważacie tak jak
"ktotek" że "To dobra praktyka." To możemy tego typu informację o planowanych promocjach zamieszczać na forum (np. dwa razy na miesiąc)
Możemy też przygotować dla Was oferty specjalne (takie jak dla czytelników optyczne.pl)
tzn. coś w rodzaju OLY JEDI specjalnego "nieoficjalnego cennika" na produkty OLYMPUS oczywiście w ramach naszych możliwości.
Oleryk naszym celem nie jest "obrażanie się" na klientów ! Chcemy ich do siebie i do OLYMPUSA przekonywać.
Jeżeli poczułeś się urażony lakoniczną odpowiedzią z naszej strony to przepraszam w imieniu całego zespołu.
Jednak zwróć proszę uwagę, że negocjacje to "sztuka - wypracowania kompromisu" zapytałeś krótko my równie krótko odpowiedzieliśmy, że w takiej cenie to nie ma szans, co w cale nie oznaczą że nie możemy udzielić "stałemu klientowi" rabatu lub dodać extra gratis.
Ale nie jesteśmy też "Caritas" i nie możemy sprzedawać towaru na minusie.
Równie dobrze można sie na nas "obrazić" że sprzedajemy drożej niż w stanach.