Jesli normalny czlowiek w Europie za przecietny zarobek kupi trzy-cztery 11-22,to dla mnie zadatkiem na normalnosc w Polsce bedzie dwa-trzy za pensje.
Jesli normalny czlowiek w Europie za przecietny zarobek kupi trzy-cztery 11-22,to dla mnie zadatkiem na normalnosc w Polsce bedzie dwa-trzy za pensje.
Jak mnie wpieniają komentarze ludzi którzy by chcieli mieć wysprzedaż szkieł, najlepiej za 50% wartości. Nie masz forsy to nie kupuj, to nie kartofle, że ktoś chce sie ich pozbyć bo zgniją. NO ********** tego sie czytac nie da, i to któryś raz z kolei
było sobie życie
lucca:
przy normalnych rządach taka sytuacja może mieć miejsce już za 30 lat... przy takim syfie jaki mamy nie wiadomo czy kiedykolwiek będzie w pl normalnie. czekaj na cud albo emigruj za kasą.
inna sprawa, że jakbyś się przebranżowił, mógłbyś już teraz, co miesiąc zapodać sobie 7-14 i to bezboleśnie... zostań prezesem, politykiem albo programistą JAVA...
Czym się tu wpieniac?
To zrozumiale, że każdy chciałby kupić jak najtaniej a sprzedać jak najdrozej
Poza tym mają rację Ci, którzy twierdzą, że wyprzedaż to ceny obniżone o 50%.
Tak jest w cywilizowanym świecie, moja lepsza połowa, corocznie korzysta z tej formy zakupu modnych ciuchow we Włoszech.
PS
W sklepie Fotozakupy.pl wydałem ponad sześc tysięcy (mam dowody) a gdy napisałem do nich, żeby sprzedali mi to, promocyjne, 11-22 za 2200 złotych to niestety, ale nie mogą zejśc z ceny.
Trudno, szkielko kupie od naszego kolegi zza wielkiej wody a fotozakupy już na mnie nie zarobią![]()
Ja tam w fotozakupy.pl kupiłem cały sprzęt i jeszcze im pewnie dam zarobić.To nie ich wina że takie ceny w Polsce. Nie mają najdroższych cen u nas to nie ma co narzekać.
![]()
E-3, E-510
Zamieszczone przez Oleryk
Tys prowda, ja korzystam z tego tu gdzie jestem!
Promocja, wyprzedarz... jak zwał, tak zwał - niektórym to dopiero i 3 w cenie 1-go być może dogodzi.
IMHO promocja - kiedy produkt wchodzi na rynek, wyprzedarz - gdy z niego spada.
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
a w jakim kraju obiektywy wyprzedają za 50% może na planecie MelmakZamieszczone przez Oleryk
![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Różnie zwą IrlandięZamieszczone przez willow32
![]()
Nie tak dawno widziałem jakąś Sigmę pod N/C/S za pół ceny. Już nie pamiętam co to była za Sigma i jaka to cena na niej figurowała.
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
W takim razie w najbliższym tygodniu dzwonie i się targujeZamieszczone przez fotozakupy.pl
Co do cen, to faktycznie niektórzy przesadzają. W polsce nigdzie taniej nie kupimy 11-22 niż w fotozakupy. Heh robie taka reklame, jakbym tam pracował![]()
czy nowy produkt czy tez stary - jaka tu roznica ?!
wyprzedaza mozna nazwac czyszczenie magazynu i sprzedaz po kosztach lub nawet ponizej...
Nie napisalem ze chce aby ten obiektyw kosztowal 50 % ceny ! napisalem ze slowo wyprzedaz troche tu nie na miejscu...
My w Polsce poprostu nie jestesmy do tego przyzwyczajenijak sa wyprzedaze na rynku to najczesciej jakis rzeczy ktore przez cale lata leza i nikt nie chce ich kupic
- trudno taki kraj i obyczaj