...albo 0% oprocentowania, ale z obowiązkowym ubezpieczeniem kredytu wynoszącym 25-50% wysokości kredytuZamieszczone przez Switch
Cudowne polskie (dawno nie polskie) banki
![]()
...albo 0% oprocentowania, ale z obowiązkowym ubezpieczeniem kredytu wynoszącym 25-50% wysokości kredytuZamieszczone przez Switch
Cudowne polskie (dawno nie polskie) banki
![]()
Aparat z podwójnym kitem kosztował 3 149 zł. - 30 x 104,97 zł. Według "Skąpca" najtańszy taki zestaw 2 989 zł.Zamieszczone przez Switch
Ubezpieczenia nie brałem , była taka opcja za dodatkową opłatą oczywiście.Zamieszczone przez The z00m
Więc i tak ładna cena. Nie było żadnych dodatkowych ukrytych kosztów?Zamieszczone przez eljot
Nie nie było. Tak jak napisałem 30 rat po 104,97 zł. Pierwsza rata płatna w lutym 2008 r. Bez żadnej prowizji i bez ubezpieczenia.Zamieszczone przez Switch
A 50-200 tam nie mieli?Zamieszczone przez MeWash
Może bym się skusił na jakies raty chciaż nie lubię...
Jeszcze parę dni temu był wiekszy wybór teraz jest to: http://www.euro.com.pl/obiektywy2,f4.bhtmlZamieszczone przez Oleryk
I potwierdzam cenę eljota - 3149 czyli 104,97 miesiecznie (30 rat) i też bez ubezpieczenia.
Szkoda...
Dzięki za linka, będę zaglądał.
Cena jak w fotozakupach , tyle, że raty 0%Tańszego zestawu nie widziałem (na Allegro był, ale....)
"Amator martwi się o sprzęt,
Profesjonalista martwi się o kasę,
a Mistrz martwi się o światło."
Harpowe fotki
Heh - nie dość, że pierwsza rata w lutym to jeszcze jak przyjdzie zwrot 360 zł to będzie na jakieś 3 i pół ratyA o obiektywy to możaby się popytać czy jak nie ma w ofercie internetowej to czy jest szansa, że sprowadzą. Jak nie zapomnę to zapytam jutro.