Strona 16 z 22 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 220

Wątek: Olympus zwraca 360zł - nowa promocja na E510

Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez MELCER
    Cytat Zamieszczone przez Adrian
    Ale treść tak jak na naklejce z gwaranji do mojej lapmy, więc pewnie wszystko OK. Znalazlem ta kartke osobno w pudelku. Wysylam do epartnera po kaskę. Jak cosik będzie nie tak, to bedzie na fotozakupy
    na 100% dostaniecie zwrot - olympus będzie to sprawdzał po nr seryjnych.
    Jak ktoś nie ma naklejki z warunkami PL na karcie gwarancyjnej to niech sprawdzi na pudełku
    tam powinna być naklejka Olympus Polska sp. z o.o. ul. Suwak 3 ...
    Mi optymista się wyłączył MELCER ja nie dostałem żadnej luźnej karteczki z polskimi warunkami gwarancji oraz nalepką na opakowaniu Olympus Polska nic co by świadczyło że pochodzi z polskiej dystrybucji Olympusa, chodzi o E510 body zakupiony 19.11.07, czyli piszesz nieprawdę w tym poście.

Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Chciał bym was poinformować że 14.12.07 otrzymałem zwrot 360 złotych polskich od Olympus Polska. Papiery wysłałem 21.11.07, czyli po 18 dniach roboczych, aparat zakupiony w fotozakupy.pl. Pudełko bez nalepki i gwarancja bez polskich warunków. Czyżbym był pierwszy.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Muszę kolegę uprzedzić, że pierwszy nie byłeś. Co najwyżej remis Również otrzymałem zwrot 360zł dnia 14 grudnia . Papiery wysłałem 26 listopada. Zasada "jaka firma taki cashback" sprawdza się w 100%
    pozdrawiam.

aha, ja nie wypełniałem tej gwarancji i przeszło.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    moim zdaniem gwarancji nie trzeba wypelniac bo gwarancje przedstawia sie i tak z dowodem zakupu (paragon, f-ra gdzie jest data, cena itd), wazny jest nr seryjny i data zakupu IMO

Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Switch
    Muszę kolegę uprzedzić, że pierwszy nie byłeś. Co najwyżej remis Również otrzymałem zwrot 360zł dnia 14 grudnia . Papiery wysłałem 26 listopada. Zasada "jaka firma taki cashback" sprawdza się w 100%
    pozdrawiam.

Bardzo się cieszę że nie jestem sam, który otrzymał kasę a tak dla ścisłości jesteś lepszy o 5 dni Powtórzę się "jaka firma taki cashback" "jaka firma taki serwis" itd.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mały42
    Cytat Zamieszczone przez Switch
    pozdrawiam.

Bardzo się cieszę że nie jestem sam, który otrzymał kasę a tak dla ścisłości jesteś lepszy o 5 dni Powtórzę się "jaka firma taki cashback" "jaka firma taki serwis" itd.
    Jeśli chodzi o sam czas to fakt, jeśli o konkretną datę to remis. Widać olympus najpierw zbierał wszystkie te dowody, analizował a potem jednocześnie wysyłał przelewy.

Szczerze mówiąc, jak wszedłem na konto to myślałem że to jakiś prezent od rodziców Dopiero jak zobaczyłem epartner to byłem naprawdę zaskoczony szybkością działania Olympusa.

| OlyJedi Awatar raven66
    Mieszka w
    KRáK/oFF
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Ja również dostałem zwrot. Świetna promocja

| OlyJedi Awatar eljot
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Aparat kupiłem w euro rtv agd na raty (30 x 0%). Karta gwarancyjna nie była w języku polskim, była tylko dołączona karteczka w j. polskim z warunkami gwarancji. Wysłałem wymagane dokumenty listem poleconym i czekam na zwrot.

| OlyJedi Awatar MeWash
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez eljot
    Aparat kupiłem w euro rtv agd na raty (30 x 0%).
    Nie żebym miał się czym chwalić ale ja też Ciekawe ile jeszcze osób wybrało właśnie ten sposób.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Te niby 0% odbili sobie pewnie na cenie . Ile kosztował tam aparat?

Ja pożyczkę wziąłem u ojca. Kończę spłacać