zgadłeśZamieszczone przez leodan
![]()
zgadłeśZamieszczone przez leodan
![]()
zortrab, można napisać gdzie tak tanio kupiłes w USA ten Olympus E-510 ?
Pozdrawiam
Kupilem tam: link do sklepu w usaZamieszczone przez Edward
Kupilem niecale 2 tyg temu za 649$, teraz jest za 599$ czyli 1469 zl
pozdro i udanych zakupow![]()
Ciekawostka, wejdźcie do działu "Digital SLRs" i ustawcie "Sort by" na "Customer rating"Zamieszczone przez zortrab
![]()
No miło to widzieć, widać że nie tylko u nas zaczął olek mieszać w kotle
/*...................*/
/* ...........................*/
Witam
Mam pytanie do ludzi co wypełniali formularz. Chyba mają tam jakiś błąd na pdf który się drukuje wyskakuje mi coś takiego jak "numer karty gwarancyjnej" i jest taki jak numer aparatu czyli ten co nad kodem paskowym. Na karcie gwarancyjnej w prawym dolnym rogu jest coś takiego jak VH i cyfry i to chyba jest numer karty gwarancyjnej. Dziwne to jest dlatego że na stronie przy wypełnianiu formularza nie ma takiego pola jak numer karty gwarancyjnej a po wydrukowaniu pojawia sie na papierze. Normalnie jakaś porażka. Też tak macie? Bo potem mogą być jakieś heca ze zwrotem. Czytając wcześniejsze posty widziałem że chyba było wcześnie pole na numer karty gwarancyjnej. Nie wiem co mam o tym sądzić.![]()
Racja jest jak **** każdy ma swoją.
Dokładnie danielski, też mnie to zaniepokoiło, ale wysłałem jak jest. Ostatecznie doszedłem do wniosku, że bez różnicy, czy nr karty, czy seryjny, który jest na karcie. Chodzi przecież o to, żeby się dokumenty zgadzały.
Ja już nie pamiętam jak to wyglądało kiedy wypełniałem formularz. W każdym razie zwrotu jeszcze nie dostałem![]()
Wysyłałam 21.11.07 na moim wydruku jeszcze drukowało się E400 a nie 510 i też nie wiedziałem co jest numerem karty gwarancyjnej więc wpisałem ten nad kodem i ten vh coś tam. Ale po tym co piszesz numerem jest numer znad kodu bo wpisuje się on automatycznie i widać go na wydruku, tak więc możesz spać spokojnie i czekać na kasę bo wszystko jest OK. Pozdrawiam.Zamieszczone przez d@nielski
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam mały42
Kupiłem puszke E-510. Przyszła ekspresowo z Fotozakupy.pl Meczy mnie jednak pewna sprawa. W promocji cash back proszą o kopię polskiej gwarancji. Ta z Fotozakupów jest niewypelniona - tylko podbita i nie polska. Np od lampy mam z treścią po polsku na nalepce wielkości karty.
Czy uznają to? Czy ktoś kupił w fotozakupach i zasięgnął juz informacji?![]()
Pozdrawiam
Adrian