Strona 14 z 22 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 220

Wątek: Olympus zwraca 360zł - nowa promocja na E510

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez leodan
    Światowa , czyli rok i obiektyw chyba 14-42 .
    zgadłeś

zortrab, można napisać gdzie tak tanio kupiłes w USA ten Olympus E-510 ?

Pozdrawiam

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Edward
    Kupilem tam: link do sklepu w usa

Kupilem niecale 2 tyg temu za 649$, teraz jest za 599$ czyli 1469 zl

pozdro i udanych zakupow

Oleryk
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez zortrab
    Cytat Zamieszczone przez Edward
    Kupilem tam: link do sklepu w usa
    Ciekawostka, wejdźcie do działu "Digital SLRs" i ustawcie "Sort by" na "Customer rating"

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    No miło to widzieć, widać że nie tylko u nas zaczął olek mieszać w kotle
    /*...................*/
    /* ...........................*/

Awatar d@nielski
    Mieszka w
    P-sk
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Witam
    Mam pytanie do ludzi co wypełniali formularz. Chyba mają tam jakiś błąd na pdf który się drukuje wyskakuje mi coś takiego jak "numer karty gwarancyjnej" i jest taki jak numer aparatu czyli ten co nad kodem paskowym. Na karcie gwarancyjnej w prawym dolnym rogu jest coś takiego jak VH i cyfry i to chyba jest numer karty gwarancyjnej. Dziwne to jest dlatego że na stronie przy wypełnianiu formularza nie ma takiego pola jak numer karty gwarancyjnej a po wydrukowaniu pojawia sie na papierze. Normalnie jakaś porażka. Też tak macie? Bo potem mogą być jakieś heca ze zwrotem. Czytając wcześniejsze posty widziałem że chyba było wcześnie pole na numer karty gwarancyjnej. Nie wiem co mam o tym sądzić.
    Racja jest jak **** każdy ma swoją.

| OlyJedi Awatar Dar-i-jush
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Dokładnie danielski, też mnie to zaniepokoiło, ale wysłałem jak jest. Ostatecznie doszedłem do wniosku, że bez różnicy, czy nr karty, czy seryjny, który jest na karcie. Chodzi przecież o to, żeby się dokumenty zgadzały.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Ja już nie pamiętam jak to wyglądało kiedy wypełniałem formularz. W każdym razie zwrotu jeszcze nie dostałem

Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez d@nielski
    Witam
    Mam pytanie do ludzi co wypełniali formularz. Chyba mają tam jakiś błąd na pdf który się drukuje wyskakuje mi coś takiego jak "numer karty gwarancyjnej" i jest taki jak numer aparatu czyli ten co nad kodem paskowym. Na karcie gwarancyjnej w prawym dolnym rogu jest coś takiego jak VH i cyfry i to chyba jest numer karty gwarancyjnej. Dziwne to jest dlatego że na stronie przy wypełnianiu formularza nie ma takiego pola jak numer karty gwarancyjnej a po wydrukowaniu pojawia sie na papierze. Normalnie jakaś porażka. Też tak macie? Bo potem mogą być jakieś heca ze zwrotem. Czytając wcześniejsze posty widziałem że chyba było wcześnie pole na numer karty gwarancyjnej. Nie wiem co mam o tym sądzić.
    Wysyłałam 21.11.07 na moim wydruku jeszcze drukowało się E400 a nie 510 i też nie wiedziałem co jest numerem karty gwarancyjnej więc wpisałem ten nad kodem i ten vh coś tam. Ale po tym co piszesz numerem jest numer znad kodu bo wpisuje się on automatycznie i widać go na wydruku, tak więc możesz spać spokojnie i czekać na kasę bo wszystko jest OK. Pozdrawiam.
    Pozdrawiam mały42

| OlyJedi
    Mieszka w
    Świebodzice
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Kupiłem puszke E-510. Przyszła ekspresowo z Fotozakupy.pl Meczy mnie jednak pewna sprawa. W promocji cash back proszą o kopię polskiej gwarancji. Ta z Fotozakupów jest niewypelniona - tylko podbita i nie polska. Np od lampy mam z treścią po polsku na nalepce wielkości karty.
    Czy uznają to? Czy ktoś kupił w fotozakupach i zasięgnął juz informacji?

Pozdrawiam
    Adrian