Radość fotografowania![]()
Radość fotografowania![]()
Pozdrawiam,
Paweł
Zamieszczone przez pafcio
Eeeee... To to już sobie kupiłem.
Teraz czekam na jakiś medal za ofiarność i odwagę !
Pzdr
pytanie do MELCERa jaką to jest karta ta 4GB z tego zestawu?
http://www.fotozakupy.pl/sklep/page/...t/product/6488
Racja jest jak **** każdy ma swoją.
sandisk CF 4GB ultra IIZamieszczone przez d@nielski
chcesz extreme III 4GB za dopłata - nie ma problemu.
PS: niestety moderatorzy nie zgadzają sie na umieszczania specjalnych ofert dla Was na forum zatem pytania o charakterze komercyjnym kierujcie na priva.
Mateusz
www.fotozakupy.pl
SpokoZamieszczone przez MELCER
![]()
można spytać po ile będzie E-330 na wyprzedaży?Zamieszczone przez MELCER
Wypełniał już ktoś ten formularz na zwrot? Mają błąd. Po wypełnieniu formularza i wygenerowanie go przez stronę do PDFa jedna pozycja widnieje jako "Numer seryjny zakupionego E-400". Mam nadzieję, że to nie będę musiał wysyłać drugi raz![]()
Tak ja wypełniałem miałem to samo ale przekreśliłem ołówkiem i napisałem 510. Miałem inny problem - nie wiedziałem co jest numerem karty gwarancyjnej czy numer aparatu ten z kodem kreskowym, czy ten po prawej na dole VH coś tam. Więc wydrukowałem 2 razy raz tak, raz tak. Zapakowałem i wysłałem, myślę że nie będę musiał wysyłać drugi raz. Przecieramy szlaki.Zamieszczone przez Switch
![]()
Pozdrawiam mały42
Ja wpisałem właśnie to VH coś tam. Jeszcze mam trochę wątpliwości co do moich "kser". Bowiem moja procedura polegała na zrobieniu zdjęcia i wydrukowaniu drukarką, a że drukarka ma już swoje lata to tu podkolorowała, tam niewyraźnie, tutaj niedokładnie. Nie wiem czy mogę takie wysłać. Chociaż ksero byłoby nie lepsze - czarno-białe. Jak myślicie?
Z canona kasę dostałem z powrotem tydzień temu ... a kupiłem sprzęt w majuWażne, że w ogóle doszła
![]()
Canon 85 f/1.2 mkII L w moim plecaku jest jak perła w chlewie.