Marek86, do Twoich zdjęć pasuje wszystko to, co napisałem o serii zdjęć kolegi. Widać karma fotograficzna u rowerzystów himalajskich jest na podobnie twórczym poziomie.
Pzdr, TJ
Marek86, do Twoich zdjęć pasuje wszystko to, co napisałem o serii zdjęć kolegi. Widać karma fotograficzna u rowerzystów himalajskich jest na podobnie twórczym poziomie.
Pzdr, TJ
Dzięki bardzo za słowa uznania! Jednak nie zamierzam spącząć na laurach i będę dążył do perfekcji. Już niedługo kolejne fotki, teraz muszę wracać do pracy!Marek86, do Twoich zdjęć pasuje wszystko to, co napisałem o serii zdjęć kolegi. Widać karma fotograficzna u rowerzystów himalajskich jest na podobnie twórczym poziomie.
Moja Galeria zdjęć z Maroko, *** Relacja z wyjazdu na Słowację *** Przebyte Trasy Rowerowe *** Relacja z wyjazdu "Rowerem przez Himalaje"
Moja Galeria zdjęć z Maroko, *** Relacja z wyjazdu na Słowację *** Przebyte Trasy Rowerowe *** Relacja z wyjazdu "Rowerem przez Himalaje"
Ach. i czekamy na dalszą jazdę.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Och, nie mogę się doczekać, ale jazda, robi się coraz ciekawiej![]()
Jezuuuuuuuuuuuu to ludzie mają takie zdrowieNiektóre fotki bardzo ładne..........nawet superowe bym powiedział!
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Wyzej...a tlen.
powyżej 3000 zaczyna robić się go coraz mniej![]()
Wspaniała relacja, przyjemnie się ogląda siedząc w ciepłym fotekuNie wiedziałem że można taki kawał świata zwiedzać rowerem. Czekam niecierpliwie na ciąg dalszy.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Cześć,
obserwuję wyprawę - całkiem ciekawa sprawa.
Co zaś do zdjęć - podoba mi się nr 8, również nr 10 fotograficznie fajne.
pozdrawiam,
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 18.12.14 o 12:15 Powód: literówka