Wiele bym dał za taką wyprawę. Jestem ciekawy co dalej..
Wiele bym dał za taką wyprawę. Jestem ciekawy co dalej..
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Piękne miejsce. Rowerem bym chyba nie dał rady, ale dzięki forum i Tobie przynajmniej pooglądam
Może pisałeś i mi umknęło - jakim sprzętem robiłeś zdjęcia? Mam wrażenie, że na większości jest problem wynikający albo z przeciętnej optyki (zdjęcia z lekką mgiełką, jakby obiektyw był zaparowany), albo z błędów w obróbce (wpadają mocno w niebieski odcień).
Pozdr
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jestem niesamowicie wkur.... na nie wiem siebie? swój aparat? wilgoć? Aparat to mam taki sobie nic szczególnego samsung nx1100 - przy kupnie kierowałem się małymi gabarytami. A zdjęcia były zaparowane, może przekombinowałem z obróbką sam nie wiem - więcej kręcę kilometrów niż kombinuję przy fotkach. Niestety na wszystko czasu brak ;(. Myślę, że z wyższych partii gór fotki będą lepsze. Niedługo nowe zdjęcia.Mam wrażenie, że na większości jest problem wynikający albo z przeciętnej optyki (zdjęcia z lekką mgiełką, jakby obiektyw był zaparowany),
Moja Galeria zdjęć z Maroko, *** Relacja z wyjazdu na Słowację *** Przebyte Trasy Rowerowe *** Relacja z wyjazdu "Rowerem przez Himalaje"
A pisalem,ze sie rozkreca.
ale przyjemnie się ogląda! czekam na więcej![]()
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Macie kondycję
Rowerem? W życiu !!!
Gratuluję i pozdrawiam.
Dawać w koncu te foty.
Ile mozna czekać ?
![]()