"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
O! wykropkowało mi cztery litery - znaczy chodziło o siedzenie słonia.![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
DeWuTe - za du_pę słonia moja córka dostała kiedyś pałę w szkole i nie pomogło, że ta formacja jest oznaczona na mapie.
Muszę się wybrać w dolinki...
Ja mam parę obrazków z Małych Pienin
Przed Durbaszką
Rozdział
Rezerwat Biała Woda
Zjazd z przełęczy Rozdział do Białej Wody
Bajka, cóż więcej powiedzieć![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
fakt, to jedno z moich najpiękniejszych miejsc w tej okolicy. Dalej w stronę Prehyby to już raczej sam las, drzewa rosną jeśli ich wiatr nie powali to zostaną do widoków tylko chybotliwe wieże.
Kiedyś podczas deszczu zboczyłem ze szlaku i natrafiłem na ruiny zabudowań, kiedyś to musiały być spore gospodarstwa, może Łemkowskie![]()
Rezerwat Biała Woda mi się podoba, Kombinuję wyjazd w Pieniny, w przyszłym roku. Bardziej w stronę polowania na pewnego motyla, ale przy okazji połazi się znów po tych górkach.
Rezerwat "Biała Woda" jest kolejną doliną za "Doliną Homole".
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||