Wiele razy byłem obok. Nigdy w środku.
Poka wiecej...
Wiele razy byłem obok. Nigdy w środku.
Poka wiecej...
Ciekawie się zapowiada. Ciemności na tych zdjęciach nie widać![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Pociąg jest standardową atrakcją dostępną dla każdego.
Ostatnio edytowane przez luc4s ; 23.11.14 o 15:08
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
10. tam gdzie turyści nie chodzą tworzą się kryształki soli
11.
12. Najtrudniejszy etap. 5 poziomów drabin. Ze statywami i plecakami nie było to takie proste
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20. Repertuar kina Wanda w Krakowie sprzed wieku
21. Trochę ciemniej
22.
23. Ponoć na kogo skapnie kropla wody, ten będzie bogaty
Ostatnio edytowane przez luc4s ; 23.11.14 o 15:32
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Dobry pomysł mi poddałeś - te kombinezony. Takie same mogę wykorzystać do Jaskini Mrocznej gdzie bardzo dużo błota jest.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Te kobiety to też fedrujom czy co ?![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Echhh, a tak chciałem być![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Świetny reportaż, bardzo mi się podobają zdjęcia i opisy warunków w jakich je robiłeś. Dobrze, że sepi19 odkopał wątek, bo wcześniej go nie widziałem, a teraz mi się pokazał
Wydaje mi się, że takie tematy jak ten powinny znaleźć się w jakimś specjalnym miejscu(nie ma chyba u nas kategorii reportaże czy coś takeigo), nie w ocenie zdjęć. Jeszcze raz dzięki za pokazanie tego miejsca.
czasami mniej znaczy więcej..