Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 72 z 72

Wątek: A7 ii

| OlyJedi
    Mieszka w
    Smardzewice
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Stabilizacja w tym modelu działa bardzo sprawnie - wielkość body raczej nie ma znaczenia, choć korpus jest nieco wiekszy od em1 i sporo cięższy, spokojnie można zejść do 1/10 sek z ręki co jak na matrycę tych rozmiarów to chyba super wynik, a jako alternatywa do szkieł EF jest LAEA4 i minolty , które kosztują wiadomo ile.
    E-3 z kitem,C-55, Canon T80 z kilkoma FD i AC oraz trochę antyków

| OlyJedi
    Mieszka w
    pod Krakowem
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Dla mnie świetny korpus. Chyba najbardziej klejący się do rąk. Rewelacyjny spust aż chce się naciskać . Rewelacyjny detal i rozdzielczość. W sam raz do krajobrazów.
    Niestety parę niuansów oczywiście jest. Spodziewałem się stabilizacji przynajmniej takiej jak w EM5 - jest trochę gorsza, 1/10 możliwe ale w olku miałem to tak bez specjalnego skupiania się. Bardzo łądny obrazek. kolory - podobne do olka ale czasami tak samo trochę przyciężkie (matryca sony). Do fotografowania ludzi zdecydowanie wolę to co wypluwa fuji. Sam korpus dosyć ciężki z dobrym szkłem to już wychodzi wagowo podobnie do lustra. W sumie planowałem zestaw z 16-35, 55 i jakąś portretówką ale chyba poczekam na wersję rII, a tymczasowo doinwestuję w kolejną puszkę i obiektyw do systemu X.
    X-E1, X-T10, trochę szkieł i ostatnio po zbyte LX-100, A7II,

Uprawnienia umieszczania postów