Nie ma za co.Jednak jak Ci nie bedzie sie chcialo za duzo ich tworzyc to moge Ci pozniej podeslac kilkanascie gotowych -cos w tym styluZałącznik 139557
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dziękuję za propozycje. Zobaczę co uda mi się zrobić.
No to wszystko jest już jasne. Podstawa to warstwy i maska na chmurach. Fajna zabawa i fajna poprawka. Pozdrawiam
---------- Post dodany o 09:38 ---------- Poprzedni post był o 09:31 ----------
Rownież graruluję. Trochę się to wszystko ciągnęło, ale wreszcie jest już koniec![]()
No i... brzmi jak czepialstwo i jest czepialstwem. Nie byłoby gdybyś brał w niej udział.
---------- Post dodany o 10:05 ---------- Poprzedni post był o 10:00 ----------
Fajnie, że popRAWka się podobała i spełniła swoją rolę.
Bardzo proszę, wiem że tu naród zrzędliwy, ale jak pomóc trzeba do roboty chętny.
Dziękuję uczestnikom i andtor2 za poganianie.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Musiałem dorysować to i owo. Ogólnie troszkę gimnastyki było. Prawdę mówiąc to nawet chciałem odpuścić sobie w połowie roboty bo materiał wyjściowy nie gwarantował udanej obróbki. W gruncie rzeczy to nad takim zdjęciem można by pracować w nieskończoność a czasu zawsze brakuje. Pozdrawiam