|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Chyba Saboor mnie nie lubi, bo mojej pracy nie zamieścił.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Może należało by też cofnąć dotychczasowe głosy w ankiecie?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witajcie, dziękuję za odzew na moją i kolegi prośbę, jak już wspomniałem nie radzę sobie z takimi zadaniami ale Wam wyszło świetnie - jeszcze raz wielkie dzięki;
Tak sobie pomyślałem, głosowanie jest na Forum i chwilę potrwa ale ja już chcę zrobić koledze niespodziankę, wydrukuję mu KAŻDE zdjęcie - niech oprawi sobie w ramkę, da do albumu, podaruje córce... cokolwiek mu przyjdzie do głowy;
I teraz moja prośba do Was - proszę o umieszczenie w Waszych przeróbkach w prawym dolnym rogu Waszych logo/nicków/stopek - czegoś co Was zidentyfikuje. I podesłanie do mnie na pocztę - adres wyślę każdemu na priv.
Reakcję kolegi na taki prezent w nowym roku dopiszę w tym wątku, na pewno nie spodziewa się takich efektów więc może być ciekawie![]()
Jeśli którąś fotę wytypuje jako najlepszą jego zdaniem, też dopiszę, ale już po ogłoszeniu wyników głosowania - zobaczymy jak to się zgra z gustami na Forum
pozdrawiam
Hołek
"pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"
Witaj
Bardzo chętnie przyłączę się do Twojej prośby. Mam tylko taką uwagę. Ten konkurs to typowe naprawianie i tak do tego podszedłem. Zrobiłem też wersje z zamieszczonymi chmurami zamiast tak nie ciekawego tła, ale nie zamieściłem go w konkursie bo to już składanka z dwóch obcych zdjęć. Z chęcią przekażę Tobie obie wersje jeżeli wyrazisz zgodę.
Pozdrawiam
Zdjęcia poszły z podpisem osoby retuszującej.