|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
sorry, nie zwróciłem uwagi o zmianie terminu nadsyłania prac...
---------- Post dodany o 18:27 ---------- Poprzedni post był o 18:25 ----------
Mam tylko nadzieję, że to nie stanie się regułą, ciągłe przedłużania wszelkich terminów stają się normą, a to mnie zaczyna zniechęcać do brania udziału.
Ja nie wiem co biega... jak chciałem zobaczyć (ściągnąć) pracę to kazano mi się zarejestrować na drobnymboksie..... A ja nie chce. Niedługo nam się każaą rejestrować w publicznym kibelku....Nie zarejestrujesz - nie ma sikania...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
klikasz ponizej na: Nie, dziękuję. Chcę tylko pobrać ten plik
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
nie ma bo i zadanie wymagajace. do 3 mysle ze zdaze jak sie zdecyduje pokazac![]()
Zapraszam: http://forum.olympusclub.pl/threads/...ne-kiedys-moze...
pure liquid fire running through my veins
"Nawet i w Paryżu nie zrobisz z owsa ryżu..." Tak myślę...![]()
No to wybierajcie.
Ech, a ja znowu ciemna jak ta tabaka w rogu... Skąd mam wiedzieć na które zdjęcie mam zagłosować, skoro nazwy nadesłanych prac to nicki użytkowników a nie numerki? Chyba,że jakaś ślepa jestem, może mnie ktoś naprowadzić?
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.