Hehe, lubię takie podchwytliwe, retoryczne pytania![]()
Hehe, lubię takie podchwytliwe, retoryczne pytania![]()
Podoba mi się światłocień na tej pani, choć myślę, że mogłeś zejść trochę ze światłem. Tło mi się nie podoba. IMHO za bardzo odwraca uwagę.
W kolorze modelka bardziej się odcina, zdecydowanie bardziej, ale pod względem całości jednak wolę cz-b.
Dzięki Fazi![]()
Powiem tak - mniamuśnie wygląda i chyba o to chodziło?![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
To drugie ohydne![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
XZ-2 + golusieńka FL-36R (z łapy).
Modelka: https://www.facebook.com/monikadabrowskaHK
estetyka tak wydzierganych dziewczyn jest dla mnie dyskusyjna. Do tego kolczyk na twarzy wyszedł jak pypeć starszej pani....Dlatego trudno mi oceniać, bo oko koncentruje się na tatuażu, a wiec po obrzeżach zdjęcia.
Jak na "goła" FL-kę z niewielkiej odległości to w sumie dosyć miękkie światło wyszło