andytown - jak masz jakieś plenerowe foty z tego szkła to proszę o takowe. Szczególnie na zupełnie otwartym obiektywie, portrety, postacie robione z odległości do kilku metrów...
Z góry dzięki.
andytown - jak masz jakieś plenerowe foty z tego szkła to proszę o takowe. Szczególnie na zupełnie otwartym obiektywie, portrety, postacie robione z odległości do kilku metrów...
Z góry dzięki.
na pełnej dziurze może być ciężko, ale poszukam, przeważnie mam go przymkniętego do f 2,0
Jakby ktoś był zainteresowany, to rzucili trochę 25
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...4_Leica_D.html
ktotek - "andytown - jak masz jakieś plenerowe foty z tego szkła to proszę o takowe. Szczególnie na zupełnie otwartym obiektywie, portrety, postacie robione z odległości do kilku metrów...
Z góry dzięki."
Ja pozwolę sobie wrzucić fotkę ze świeżego egzemplarza. Jak dla mnie plastyka miodna - to jest pełna dziura.
pozdrawiam
to szklo jest boskieCena w USD prawie dwa razy nizsza niz w PLN. Mam pare osob, ktore moglyby mi przywiezc takie szklo, pytanie jak z gwarancja bo zawsze warto ja miec. Chyba wybadam temat bo obiektyw super
![]()
trochę pełnej dziurki
ISO 400 - bo światła nie było 1/50
zazdroszczę Ci tego szkiełka. chętnie bym je kupił, nawet za wyższą cenę niż 800 dolców (po tyle chodzi)