Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Jeszcze jedna taka fotka i agencja ds. przeciwdziałania alkoholizmowi i takim tam innym nałogom, zaraz na forum wkroczy
Bodzio oczekuje pochwał a u mnie dziś Matrix![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A tam alkomaty od razu... Mój dzisiejszy DITL ma za to kilka wymiarów...
Bo tak po prawdzie, to zabrałem dziś, przy okazji wyjazdu służbowego Panasa. Myślę pofocę może coś przy okazji... Okazało się, że karta pamięci w domku została... Bodzip mi się od razu skojarzył...
---------- Post dodany o 19:05 ---------- Poprzedni post był o 18:59 ----------
Że tak się jeszcze zapytam - w galerii DITLa to jakiś inny czas obowiązuje, czy ja już mam po tym no... Mat... Metaksie jakieś zwidy?![]()
Ostatnio edytowane przez petreq ; 8.11.14 o 20:02