No nie do końca. Tylko czy mogę tu wtrynić fotę zrobioną w PS Express na tablecie? Najwyżej poprosimy o usunięcie, co?
No nie do końca. Tylko czy mogę tu wtrynić fotę zrobioną w PS Express na tablecie? Najwyżej poprosimy o usunięcie, co?
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Zapraszamjakby co mogę orf-a wrzucić, tylko muszę rozkminić jak
No to dobra, trzymaj sie mebli by Cię nie...
Dźwigi.
Spichlerze.
Knajpka.
Jak zdecydujesz to usuwamy.
Dźwigi puść mi proszę orfa na grzegorz.golus@gmail.com bo sam jestem ciekawy co wyjdzie![]()
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Grzesiu dzwigi fajne wyszly, jak otrzymasz orfa, to jestem ciekaw jaka Twoja wizja bedzie. Spichlerze fajne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zostawiamy!! knajpka w tej wersji podoba mi się najbardziej, szkoda, że wcześniej nie wyprostowałem, spichlerze oprócz kadrowania mają podniesiony kontrast? no i najważniejsze - co zrobiłeś z dźwigami? dla mnie bomba! tyle, że nie potrafię tego odtworzyć u siebie
A tu próba osiągnięcia zbliżonego efektu w innym kadrze:
222
i orf:
PC081461.ORF
Ostatnio edytowane przez Fisher7811 ; 11.03.16 o 21:04
PS Express nie zapisuje ustawieńrobiłem na oko.
Dźwigi mocno clarity na +, defog też, oziębienie i nasycenie na -, prześwietlenia na -, cienie lekko na +. Reszta to walka z kontrastem. Lekko odszumioine.
Spichlerze podobnie ale delikatniej. Jaskrawość na + i obniżenie kontrastu.
Knajpka tylko kadrowanie i lekko clarity na +.
Zrobię orfa to Ci wyślę print screen z ustawieniami. Dodam tylko ze to na tablecie wiec inaczej na nim wyglada a inaczej na mega monitorze andtora2![]()
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 11.03.16 o 21:09
---
Teraz wiem, ile nie wiemchyba jestem niepełnosprytny bo nijak u siebie (Lr 5) nie potrafię tego osiągnąć...czekam na obróbkę orf-a
![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
---