Fajnie się bawisz...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Podobają misię te fotki.
Pozdrawiam.
Akurat 236 nie wyszła zgodnie z moim zamysłem - chciałem złapać rozmytą barkę, ale czas dobrałem zbyt długi i z barki ostały się tylko światła, może i nawet tak wyszło lepiej?
A tu kolejne nocne, po długiej obróbce, efekty na miarę moich skromnych możliwości (czytaj: mało potrafię ale się staram):
238
239
240
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Fisher7811 ; 5.05.16 o 21:19
Cześć,
235 spodobałoby mi isę, gdyby nie ta pierwsza lampa, wywaliłbym ją z kadru, skupiając się na dalszej częsci drogi i lamp.
pozdrawiam,
nawet planowałem to zrobić, choć jakoś wtedy i tak coś mi tam nie grało. Z drugiej przynajmniej skłoniło to Ciebie do jakiejś reakcji
244
stacja kolejowa w Dąbrówce Malborskiej, obrobiona jakoś tak nietypowo, i teraz sam zastanawiam się jak to uzyskałem
245 kościół Ignacego Loyoli nad Kanałem Raduni
246 pamiątka z Muzeum Kolejnictwa w Kościerzynie
pozdrawiam
244 - bw w tonacji selenium. i w sumei tylko to mnie zatrzymało.
Tonacja selenium? a jak to uzyskać? siedzę już godzinę nad tym i nie potrafię odtworzyć efektu...pamiętam, że użyłem jakiegoś presetu albo i kilku a potem konwersja do bw, generalnie nie miałem pomysłu na to zdjęcie, i teraz nie pamiętam co i jak...ehhh