Tak właśnie myślałem, a już miałem nadzieję na przepis na fotę z Gimpa![]()
Tak właśnie myślałem, a już miałem nadzieję na przepis na fotę z Gimpa![]()
Podoba mi sie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Panie Rybak widoki mi się podobają zwłaszcza ceglaste. Nie przepadam za deformacją prościzn, ale faktura cegieł mi się podoba...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Tym razem starsze foty, zrobione krótko po zakupie Olka, postanowiłem wreszcie dokonać czystki wśród starszych fot i obrabiać przynajmniej kilka każdego dnia, ale spokojnie wszystko nie wrzucę na forum
228 Wielki Młyn w Gdańsku - cegły z pozdrowieniami dla Krakmana
229 widoczek na miasto
230 park koło mojej pracy
pozdrawiam
Kolejne, tym razem świeże foty z wyjazdu wiejsko-wielkanocnego:
231 - widok na dom teściów
232 - widok z ogródka, tu jakiś dziwny zafarb mi wyszedł, a właściwie nie mi tylko niebu
233
wszelkie uwagi mile widziane, zwłaszcza, że obróbka zdjęć nocnych to jest to idzie mi tak se...jakby co to rawy do udostępnienia
pozdrawiam
Witaj,
Park obok twojej pracy - urokliwy w tym nocnym podaniu.
Bydgoszcz - mi osobiście - wieje nudą bez czynnika ludzkiego, za to zdjęcie z Kameralną i odchodzącą z kadru panią z wózkiem - mnie zaciekawiło.
Również zatrzymują nocne widoczki Gdańska, Gdańsk jest fotogeniczny.
pozdrawiam,
O kurcze, rozumiem, że miało być niebo aktorem w tym zdjęciu, jednak te zakręcone groby... pogrzebaly tę fotografię.
P.S.Pani Helena dożyła 93 lat, ładny wiek.