Dzięki za info, co do kolorów to fakt, 191 szybciej obrobiłem więc jest to raczej wersja finalna, natomiast 192 jako lepsze czekało, aż zajmę się nim porządniewięc jest niedorobione. Czekam na kolejne opinie
![]()
Dzięki za info, co do kolorów to fakt, 191 szybciej obrobiłem więc jest to raczej wersja finalna, natomiast 192 jako lepsze czekało, aż zajmę się nim porządniewięc jest niedorobione. Czekam na kolejne opinie
![]()
Ciekawy kształt fontanny i oczywiście ciekawe zdjęcie![]()
bardzo przyjemne - szkoda "bików" na drugim ; )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Bardzo fajne gdańskie zdjęcia. Sam już od dawna mam zamiar wybrać się na nocne foty.
A wyspę spichrzów też masz w nocnych ujęciach ?
Jacek
Na wyspę spichrzów wybierałem się kilka razy i jak zwykle nic z tego nie wyszło, tak z reguły jest u mnie z planowanymi wyjściami. Te zdjęcia, które wrzuciłem zrobiłem przy okazji pracy - 203 czekając na ustaloną godzinę u pacjenta (dorabiam jako fizjoterapeuta), pozostałe jak wracałem do domu bo pacjentka mnie odwołała, a szczęśliwie zabrałem puszkę i statyw Gorilla Pod. Ale zawsze można spróbować się zgadać na zdjęcia - w kupie raźniej (jak to mówią muchy), no i jak już się człowiek umówi to już nie można nie przyjść
![]()