Musisz, wydaje mie się popracować trochę nad poziomem i pionem, na części ostatnich zdjęc, wygladają na zaburzone.
Zdjęcie z księżycem bardzo fajne,
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
to wrzucę jeszcze jedno, a co :
107
co do prostowania fot to faktycznie coś mi się tam krzywo widziało, a skoro nie tylko mi to znaczy, że dałem ciała. Wyprostuje i zamienię. Trochę zdałem się tu na automat w Lr5 no i wyszło jak wyszło...a skoro już wrzucam to dorzucę kilka fot z wyprawy na wieżę widokową na Kozaczej Górze, jak zwykle kiedy coś zaplanuję to nie wyjdzie, wiało tak, że jedyne akceptowalne ujęcie z wieży to to:
108
kolejne już robione z gruntu:
109
110
111
i tyle fot wyszło z trzeciego w życiu wyjścia na zdjęcia (w domyśle foty są celem głównym)
pozdro
ciekawie wyszło to zdjęcie z wieży, to z księżycem(107) trochę za dużo pustej przestrzeni ma. Jakby obciąć niebo i zrobić w proporcjach panoramicznych to byłoby ciekawiej
czasami mniej znaczy więcej..
mniej więcej![]()
czasami mniej znaczy więcej..
Znaczy się podobają się? bo z braku komentarzy to nie wiem dobrze, źle czy - co byłoby najgorsze - tak nijakie, że nie chce się komentowaćbędzie ciąg dalszy zimy, ale pewnie dopiero w poniedziałek, z pracy wyślę bo w domu transfer dzisiaj haniebny, choć i tak trzeba się cieszyć bo od końca marca net już tylko w komórce zostanie...XXI wiek...szkoda gadać...
Jak dla mnie 113 oraz 118.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO