no właśnie zbyt wiele rzeczy pominięto lub przekręcono, widoczny jest nacisk na konkretną firmę, ale fakt jest że pojechano po firmie olympus szczególnie jak by był trendowaty.
no właśnie zbyt wiele rzeczy pominięto lub przekręcono, widoczny jest nacisk na konkretną firmę, ale fakt jest że pojechano po firmie olympus szczególnie jak by był trendowaty.
Trudno, szkoda się tym ekscytować. Jak Phil się przejedzie po E3 (a się przejedzie) to będą biadolenia i słusznie.Zamieszczone przez maryo
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
"Opinie Eksperta" (ekspert z dużej litery, co za barany). Bardzo mi się podoba wada Pentaxa K100D - mała matryca
.
6mpix, co chcesz? Mała.Zamieszczone przez Rafał Czarny
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Mała matryca, to mały rozmiar matrycy - tak to zrozumiałem.Zamieszczone przez RadioErewan
to jest "Komputer Świat Ekspert"
widać, że się "znają"![]()
No! Nareszcie odważnie i bez cenzury ktoś prawdę napisał jak jest. Z tym, że to jakiś kamuniarz pisał, bo tekst lekko stronniczy jest.![]()
RE, dlaczego uważasz, że jak Phil pojedzie po E-3 to słuszny lament będzie? Ze niby nie prawdę napisze? Jak E-400 nie było w USA to nie chciał się nim bawić, to jak nie dostał E-3 to może też nie weźmie już go do ręki?
ale co mała? rozmiarem czy w rozdzielczości?Bo jak rozmiarem to kolejny minus dla wszystkich Olków - tylko już miejsca zdaje się w tabelce nie starczyło pod Olkami.6mpix, co chcesz? Mała.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
A cio tjo jeśt Kompjuter Świat Ekśpert? Jejda, chłopaki - drogi papier toaletowy, nie ma się czym przejmować.![]()
![]()
![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
a za tą matrycę Olympus powinien podać ich do sądu![]()
Jak bym na tej gazecie sie wzorowal to dalej bym szopa w basiku na C64 pisal.
Kiedys robili testy tel. kom. W polsce wygrala Nokia a w niemczech w tym samym tescie wygral Simens.