IMO: pierwsza seria jednak lepsza. W drugiej serii fotki jakie blade, mało wyraźne, i słabiutki kontrast.
IMO: pierwsza seria jednak lepsza. W drugiej serii fotki jakie blade, mało wyraźne, i słabiutki kontrast.
Mnie również pierwsza seria podoba się zdecydowanie bardziej. Druga mało ciekawa:
5. Po dłuższym przypatrzeniu się wymazałem komentarz który napisałem i zmieniam nieco zdanie. Zdjęcie faktycznie ma w sobie trochę tajemniczości. Jak już ktoś wspomniał zastanawiające jest co ujrzał tam pies. Być może jakieś nieszczęście. Napis na ścianie dodaje niepewności.
4. Nie podoba mi się, przydałaby się mniejsza głębia ostrości i inny kadr.
3. Ot gałązka, zdjęcie ciemne i nieinteresujące. "o pstryknąłem fotkę"
2. Za duże kontrasty, nic nie widać
1. Zdecydowanie mogłeś szukać innego kadru
EDIT: Skomentuje jeszcze zdjęcie z pierwszej serii które spodobało mi się najbardziej. Jest to zdjęcie "Zabawa". Niby nic szczególnego, ale fotka jest taka "reklamowa". Gdzieś właśnie w sferze marketingu by mi pasowała.
takie fiku miku bawię się softem i natrafiłem na stare zdjęcie z włoch wydawało mi sie za spokojne![]()
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com
A mnie się wydaje, że prosto byłoby lepiej.
Lubie Wenecję, w tym roku znów się wybieram![]()
trochę jak godło - teraz Polska. Nie mam nic do obróbki, wręcz ją pochwalam. Tutaj jednak brakuje mi pomysłu. Pracuj dalej![]()
Normalnie jestem przeciwny tego typu akcjom. Ale w tym wypadku bardzo mi się podoba: wygląda jakby szła fala na rzece od prawej i unosiła te zabudowania.
no właśnie rodia, to mi sie w tym zdjęciu podoba można by się pokusić o tytuł:
Kolejne zalanie starej Wenecji![]()
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com
... a ja nie... za duzo w niej turystów i nic nie mozna spokojnie zobaczyćZamieszczone przez Oleryk
![]()
...był Olek jest A6000
Sorki za OT, chcialem odpowiedziec. Otóż planuje w tym roku wejśc do Wenecji bardzo wcześnie rano, najlepiej o świcie. Biorąc pod uwagę, ze zawsze zatrzymuje się w Rimini i trzeba zrobic dwieście kilometrów autostradą, to musze wyjechac w nocy.Zamieszczone przez kisi
Zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Geo, gdybyś dał był tej fotce tytuł "Kolejne zalanie starej Wenecji" to odebrałbym to zupełnie inaczej. Faktycznie, jak napisał Rdia, to wyląda jak fala unosząca budynki.
jak już kiedys piasałem, dobry tytuł to znacząca część pracy.
Nowe fotki, Chcalupka fajna, tylko tzreba ją wyprostowac.
Musze pokusić się o jakiś poradnik fotografowania amatorskiego architektury. sam nie za wiele umien ale moze uda mi się wyjaśnić potrzebę prostowania ścian. Przynajmniej w większości przypadkow.
Quad pod chatką troche psuje wrażenie
Kiciek fajny tylko ciut przyciemny jak na moj gust.
No i balanś sie rozjechal, sierść na piersi kota przybrała zielonkawy odcień![]()
Zdjęcie z falą bardzo fajne, faktycznie unosi budynki. Kiciak przede wszystkim za ciemny.