Bąbelki to głównie turystyka podwodna a to znaczy dużo ludzi i tłok. Freediver nie robi takiego zamieszania.
Zobacz np na zdjęcia :
Jacques de Vos
Bąbelki to głównie turystyka podwodna a to znaczy dużo ludzi i tłok. Freediver nie robi takiego zamieszania.
Zobacz np na zdjęcia :
Jacques de Vos
Droplet zdjęcia Jacques'a to moja biblia, znam od dawna i często wracam.
Fotki jeszcze z zeszłorocznego moczenia, a dużymi krokami zbliżają się nowe!
13.
14.
Mątwy zdarza mi się spotykać raczej rzadko. A cudowne to stworzenia, wszystkie kameleony razem wzięte odpadają w przedbiegach! To i z jaką prędkością głowonogi te potrafią "wyświetlać" na swojej skórze przepełnia podziwem, a i przyprawić może o zawrót głowy. I o to chodzi, bo gdy ubarwienie nie zadziała jako kamuflaż to można zawsze spróbować drapieżnika skonfundować. A w ostateczności siknąć atramentem.
Masz racje, ze to cudowne stworzenia. Ja tez je uwielbiam podobnie jak i osmiornice.
Nie stawiala ci sie? No wiesz, co mam na mysli, podnosza te swoje ramiona jak slonie do gory zeby odstraszyc albo zmylic przeciwnika.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Nie, chyba jakaś już starsza zmęczona życiem sztuka i wiele jej się nie chciało. Bardzo cierpliwa była i jak już robiłem się baardzo natrętny to dopiero odpływała metr w tę czy w tamtą.
Sucho się tu zaczyna robić!
Salmonete to cierpliwe stworzenia, już nie pierwsza sztuka która cierpliwie gapi się w obiektyw i nie kwapi się do machania płetwami.
15.
16.
Tutejsze wody bardzo rozleniwiają. Dzień nie był zbyt słoneczny, głębokość ok 8m a światła tyle, że nawet nie rozpaczałem za bardzo z powodu zapomnianych baterii do lampy...
Swietne foty z glebin.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Fajne mątwy, szczególnie ta z 14-tki![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Długo, oj długo. Ale znowu zaczynam nie oddychać, a i zdjęcia w tym czasie robić.
17.
Peje diablo (Labrisomus muchipinnis) z galerii.
18.
Grunt to pasować do wystroju kamienia.
19.
Wiem że pod światło się nie robi, ale mnie zaciekawił to i może was - znaczy się dokumentacyjnie bo i ja pierwszy raz takiego golasa widziałem.
20.
B&W bo i na 20m za wiele kolorów już nie ma. Dylemat tylko był czy lepiej w low czy high key.