My z żoną w Cro byliśmy ok 5 lat temu. Z wszystkich zagranicznych wycieczek tam było nam najlepiej.
Twoje fotki oglądałem z przyjemnością
P.S. Jak synek?
My z żoną w Cro byliśmy ok 5 lat temu. Z wszystkich zagranicznych wycieczek tam było nam najlepiej.
Twoje fotki oglądałem z przyjemnością
P.S. Jak synek?
Dzieki, milo slyszec. U mnie poki co nr jeden Ziemia Swieta. Jesli chodzi o synka to juz lepiej. Wyszedl 1,5 tygodnia temu ze szpitala raczka i buzia ladnie sie zagoila klatka piersiowa troche gorzej ale powinno byc dobrze. Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do zahladania.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Dzisiaj pozwolę sobie wrzucić parę zdjęć z Plitvickich Jezior. Zdjęcia jednak nie oddają tego, jak naprawdę jest tam pieknie.
Ostatnio edytowane przez osiem1984 ; 1.11.14 o 13:13
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Piękne te wodospady. A ostatni jest majestatyczny.
Wodospady kapitalne, stawiam na pierwsze i ostatnie zdjęcie![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Pierwsze i drugie, takie inne niż zawsze pokazują. Warte grzechu![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Apz, zerknij proszę na to i napisz, czy teraz jest lepiej?