TAK, takie tamZamieszczone przez geo
rewelacja!
TAK, takie tamZamieszczone przez geo
rewelacja!
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Bo to szkiełko kapitalnie rysuje - podobnie jak 35-100... Miód!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Jak ktoś potrzebuje jakieś testy to mogę zrobić sample z tego zestawuOd wczoraj męczę ZD150mm i EC20
![]()
Takiemu to dobrzeZamieszczone przez C+
![]()
Wrzuć, wrzuć, najwyzej trochę pozielenieję z zazdrości...
I pytasz jeszcze... Nie stac mnie bedzie na to szlo dluuuuugo (jesli wcale) ale chce wiedziec jakimi armatami dysponuje Olek. Dawaj foty.Zamieszczone przez C+
...był Olek jest A6000
Mnie też trochę zmobilizował ten sprzęt, dzisiaj (wczoraj nie mogłem) po 7 rano wyruszyłem do Parku na ptaszki, ostatnio tak wcześnie na zdjęcia wstawałem ze 3 lata temuZamieszczone przez rocco
![]()
boze ale mamy szkla w systemie.... nic tyko sie pociac ze takie drogie ja tyko chcę taki zestaw:
E-3 plus 14-54+50-200 swd na 14-54 już mam
Powracając do szkieł PRO sprzedaż ich to chyba marginalna sparawa (podobno jak C+ kupił to sie statystyki podniosły w Olympus Polska i zara jechali do Dzaponi z prezentacja)
Ale D300 też robi wrażenie, jako body ale to chyba za sprawą 3calego monitora i dużego wizjera , foty te w necie jakoś mnie nie powalaja
na dole dla przekorystrzal z body 410 -1099 zł
i sonar 180 f/2.8 350 zł
plik pomniejszony i lekko wyostrzony
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com
za zgoda autora scaliłem watek "fotki z 150 f/2 i EC20" z tym.
Potencjał szkła niesamowity, tylko dopiąć do E-3, statyw lub IS i miodzio, ale trzeba sobie jeszcze odpowiedzieć na pytanie do czego ma służyć? Jakie zastosowanie dla tego szkła, C+ uważasz za najistotniejsze, bądź w jakiego rodzaju fotografii, najbardziej będzie przydatne. Swoją drogą, gratulacje z powodu powyższego!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R