I ja rzeknę że bardzo, bardzo fajne zdjęcia, super relację zapodałeś. 58 i 59 zarąbiste są. Wrzuta z miasteczka z ludźmi też przednia.
I ja rzeknę że bardzo, bardzo fajne zdjęcia, super relację zapodałeś. 58 i 59 zarąbiste są. Wrzuta z miasteczka z ludźmi też przednia.
Bardzo fajny wątek! Dziękuję za relację.
Dzięki za "wycieczkę".
Świetne foto. 50 - mbsz - super.
Pozdrawiam.
Tego sie mozna bylo spodziwacaza a pozniej tylko pustynia.Czyli jestes jak Dromader.
Fanie, że zaglądacie i słowo zostawiacie
Z miejscowości Erfoud udajemy się w kierunku ergu Chebbi. Erg wygląda takk jak większość z nas wyobraża sobie pustynię piaszczystą
Ale po kolei. Najpierw to co po drodze.
60. Wsiadamy do terenówek
61.
62. Po drodze zatrzymujemy się aby napić się pysznej mega słodkiej herbatki berberyjskiej
63. Owa herbatka musi być nalewana z odpowiedniej wysokości, bo inaczej się nie liczy
64. Po herbatce odpoczynek
65. Dzieci mają wakacje. W Maroku ze względu na temperatury trwają 3 miesiące. Trudno sobie wyobrazić czym dzieci zajmują się na tym pustkowiu
66. Ludki na "komarku" pojawiają się znikąd
67. Docieramy do ergu
68. Opiekunowie i ich wielbłądy już na nas czekają
c.d.n.
Bardzo ciekawy wątek, świetne zdjęcia, ciekawe opisy...wciąga
Piekny nastroj-65.
Ładnie i ciekawie pokazane.
Sytuacja z fot. 62 jakoś tak skojarzyła mi się z ową sławetną kobietą ze szlaku na Trzy Korony![]()
Podoba się![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Fajna wrzutka. Ładne Panie.![]()