Fajne kadry i ciekawe opisy.
Fajne kadry i ciekawe opisy.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Oglądam (i czytam) z coraz większym zainteresowaniem. Jakieś trzy - cztery lata temu zdarzyło mi się być w Maroku, ale tylko na jeden dzień.
Mimo to, byłem pod wielkim wrażeniem. Szczególnie uderzyła mnie - nie jestem pewien czy to dobre słowo - taka swoista "wyrazistość" Maroka.
Niestety, czas pozwolił tylko na króciutki wypad, po którym pozostał wielki niedosyt...
Co gorsza, twoje zdjęcia zamiast go zaspokoić, jeszcze go potęgują! Niedobrze.![]()
Jakie piękne zdjęcia... wyglądają jak wycięte z national geographicAch i kuszą by Maroko odwiedzić.
Ciekawe zdjęcia, byłem tam 6 lat temu, jednak ciągle mam w pamięci wspaniałe marokańskie krajobrazy i smak przepysznego tadżinu![]()
W pełni rozumiem. Dzięki
Żartujesz prawda?
Oj tak. Jedzenie mają tam dobre
44. Na chwilę zaglądamy do oazy. Tylko parę minut, bo jest okrutnie gorąco. Dobija do 40 stopni
.
45.Jesteśmy na łasce pana w niebieskim.
46. Tak włazi się na palmę! Trzeba zapamiętać może kiedyś się przyda
47. Mieszkańcy pobliskiej Kasby zapraszają do środka.
48. Zawsze witają nas dzieci
49. Domy zrobione są z sieczki słomy, liści palmy i gliny. Sypie się na głowę
50. Jesteśmy obserwowani
51. Wchodzimy na najwyższą kondygnację aby zobaczyć jak to wygląda z góry.
52.
53. I dzieci. Poza małymi wyjątkami bardzo grzeczne. I często takie zamyślone i nieobecne.
![]()
Ta pani to pani "fazi-owa" ?
Nie dość że zdjęcia śliczne to piękną kobietę pokazałeś. System na plusa nie pozwala, ale nic przeczekamy i to![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Przyjemna wedrowka i zwiedzanie.50 dla mnie,zaduma chlopca.
Ostatnio edytowane przez fazi75 ; 9.10.14 o 23:16
Piekne krajobrazy.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO