cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To są wszystko HDR-y jak widzę. A możesz dać ten wiadukt jak normalny plik ?
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Mam canona 60d, ogólnie udany aparat, ale wszędzie tam, gzie są duże kontrasty
staram się robić hdry. Zresztą, prawie wszystkie zaprezentowane zdjęcia, to hdry
robione z ręki (wyjątek - pomieszczenia).
Nie chce mi się strasznie, ale postaram się zamieścić ten wiadukt, normalnie wywołany
w LR![]()
Musisz wiedzieć, że tu na Olkowym forum z wielkim sceptycyzmem odnosimy się do HDR-ów. No taka nasza fobia i jużJakby nie było, HDR też jest dla ludzi.
Wracając do zdjęcia - masz bardzo ładnie naświetlony kadr. Logika wskazuje, że w tym (a pewnie i innym) przypadku HDR nie jest potrzebny.
Ja pewnie ten kadr troszkę inaczej bym wywołał, ale przecież każdy z nas jest inny i każdy inaczej postrzega otaczającą rzeczywistość.