może to moja zasługa bo oststnio chyba za bardzo zmniejszam kontrasty w obróbce, pokombinuję inaczej., dzięki za uwagi.
Nyny a co powiesz o tym szkle
MC INDUSTAR - 61 L/3 L/Z
może to moja zasługa bo oststnio chyba za bardzo zmniejszam kontrasty w obróbce, pokombinuję inaczej., dzięki za uwagi.
Nyny a co powiesz o tym szkle
MC INDUSTAR - 61 L/3 L/Z
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Zamówiłem to szkiełko zobaczę , jeśli będzie ostre to i tak zawsze przycinam do 2/3, często z raynoxem będę robił więc dla mnie pewnie wystarczy. Dokupię sobie pierścienie i sprawdzę z którym z nich do moich potrzeb będzie wystarczające powiększenie, w końcu nie muszę na trzech działać. poprawiłem robala , czy tak lepiej.
YM016 (poprawiony)
![]()
Dobre zdjecia, wciqz ppolujesz, czy zdjecia zrobione latem?
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
No, takiej foty potrzebuję żeby zaspokoić swoje ego. To pierwsze bardziej naturalne ale to bardziej widowiskowe a o to chyba w oglądaniu chodziJak oglądam takie foty to od razu mam ochotę wyjść z aparatem na pole jak to mówią w Bytomiu.
OM-1
[QUOTE= w Bytomiu godo sie "na plac"[/QUOTE]
W Rybniku ida na dwor![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||