OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Moje ostatnie, to w przedziale 200 - 800 ISO były robione
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ja tą drugą na ISO 320 robiłem, staram się 400 nie przekraczać choć część fot dziś na ISO 500 szło ale światła już nie było i wiało...
Fajne wazkim, ostania wrzuta tez niczego sobie, chociaz widze kilka kadrow gdzie brakuje zdecydowanie do pelni szczescia ostrosci.
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Cześć yamada,
Kolejne ciekawe zdjęcia, które nie skupiają się wyłącznie na owadzie i na powiększeniu typu 3:1 i zaglądaniu musze pod skrzydło, lecz mamy oblechy ciekawie wpisane w kadr.
pozdrawiam,
p.s. Pozwoliłem sobie Twoje foty wykorzystać jako przykład ciekawych kadrów w makrofotografii - tu też podkreślę - progres zdecydowanie widoczny - po ~9 miesiącach rodzisz już zdecydowanie lepsze foty, niż na początku - wielkie brawa!
40-150 z pierścieniem i raynoxem, w sumie to walka bo najmniejszy ruch czy podmuch wiatru chrzani wszystko... No i sam w sobie taki zestaw do demonów ostrości nie należy. Mimo to i tak mam frajdę z focenia![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Ty się staraj, a my sobie pooglądamy.![]()
Oblechy nie takie brzydkie, jak je Saboor określa.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.