Fajne ostatnie wrzutki. Mi niestety przez wiatr też większość zdjęć kończy w koszu.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dziś wialo do wieczora, w sumie nawet dość konkretnie popadało, zmokłem nieźle, myślałem by późnym popołudniem ponownie wyjść ale wialo mocniej niż rano i dalej sobie spokój. Dla nóg to samo zdrowie trochę połazić.
82. bym widzial chyba albo w nieco wiekszej skali bez tego bialego u gory, albo jeszcze przykadrowac tak w terenie by caly kwiatos byl w kadrze.
83. chyba jednak poziom lepsiejszy bylby
Ogolnie potwierdzam lichote w terenie, a i zazdroszcze czasu na wypady.
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
83 fajne. model też ciekawywidać po zdjęciach, że poszukujesz ostro oblechów do makro
pozdr
82 mam tez bez białego... 83 może i racja, oryginalnie robione w poziomie, sam nie wiem co mnie naszło by obrócić. Dzieki za uwagi
---------- Post dodany o 22:27 ---------- Poprzedni post był o 22:26 ----------
Widoczki w okolicy mam schodzone, wstawać bardzo wcześnie mi się niechce, zostały oblechy![]()
Ostatnio edytowane przez yamada ; 15.05.15 o 22:59
82 - fajne przedstawienie wielkości. taaaki duży kwiatek i taki mały robaczek. mnie akurat z białym się podoba bo mam porównanie wielkości
83 - rzeczywiście poziom się prosi. oblech ciekawy![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie