Jest co podziwiać, niesamowite wrażenia w odbiorze zamieszczonych zdjęć.
Jest co podziwiać, niesamowite wrażenia w odbiorze zamieszczonych zdjęć.
pozdrawiam Wiejo
Świetne te Twoje stacki. Udaje Ci się uniknąć tego co często bardzo sztucznie na stackach wygląda - gwałtownych przejść między strefa ostrą i całkowicie rozmytą.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Super foty!![]()
O rety... ręce się same do oklasków składają...
Trzymasz poziom! Kolejny piękny portret.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Długo, długo yamady nie było, a jak wrócił to z przytupemBrawo
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
567 naprawdę robi wrażenie!
Dzięki, miło, że foty się podobają
568. Dziś dwa kadry ważki rzadszej, Zalotka większa (Leucorrhinia pectoralis), szczęśliwie zasiedla okolice Jeziora Świerklaniec. Niestety gmina Świerklaniec zamknęła drogę dojazdową, którą można było podjechać w miarę blisko miejsc, gdzie Ta ważka jest w miarę liczniej występująca, a dzięki temu udawało się ją znaleźć i fotografować. Ostatnie spotkania mam z 2021 roku, w 2022 ju\z nie udało mi się jej sfotografować. choć widywałem pojedyncze ważki w innych miejscach, tyle, że już latające i w pełnej gotowości do ucieczki... Na zdjęciach dorosły już samiec.
569.
![]()
Na pierwszym zdjęciu wazka jak jakiś olbrzymi szybowiec desantowy przypadkowo lądujący na kołku. Na drugim potężne wielosoczewkowe oczy i biała gęba. Niesamowite, znakomite. Najwyższa szczegółowość (rozdzielczość).
TJ