Bardzo podoba mi sie.to zdjecie dzieciakow i tego Pana w szarym kapturze. P.S. jak w Etiopii dostem do Internetu?
Bardzo podoba mi sie.to zdjecie dzieciakow i tego Pana w szarym kapturze. P.S. jak w Etiopii dostem do Internetu?
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Fajnie że coś niecoś się podobaJeśli chodzi o internet to mieliśmy Wi-Fi w hotelowych recepcjach północnej części kraju, na mniej cywilizowanym południu nie było dostępu, a nawet prąd z generatora był w określonych godzinach. Hotele skromne z ciekawymi rozwiązaniami sanitarnymi
na południu lodge w buszu.
Bardzo ciekawe a socha jest na zdjeciu.
Ciekawe zdjęcia i fajne opisy, zawsze z niecierpliwością czekam na nasz ulubiony ciąg dalszy.![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
No proszę. Ale "zaniedbałem" tę Etiopię
Fantastyczne fotki i świetne opisy.
Gratuluję i pozdrawiam.
Południe Etiopii to wiele ciekawych plemion. W okolicach Arba Myncz mieszkają Dorze słynący ze swych przemyślnych kopulastych domów wykonanych z fałszywego bananowca na bambusowej konstrukcji.
Konso to rolniczy lud zamieszkujący bazaltowe wzgórza, perfekcyjnie wykorzystujący tarasowe poletka do uprawy sorgo i innych roślin.Osada otoczona murem, podzielona działeczkami tworzy wielopoziomowy labirynt ścieżek i zakamarków z których coraz wyskakują ciekawskie dzieciakiKobiety Konso poznać można po kolorowych pasiastych spódnicach, kiedyś jedyny element ubioru
![]()
Ostatnio edytowane przez lisiajamka1 ; 30.10.14 o 17:19
Fajna relacja. Tak bez problemu można fotkę im w domu zrobić?![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Alez podobają mi się te zdjęcia.
Tak patrząc na te fotki to się zastanawiam czy miałbym problem z przystosowaniem się aby żyć w takim miejscu.
Ostatnio edytowane przez koronax ; 30.10.14 o 17:09
Bardzo ciekawe a dla mnie:10 i14
Świetne, interesujące zdjęcia + ciekawy opis. Nie omieszkałem zapunktować![]()