Dziękuję za troskę o moją reputację, jednak najbardziej mnie cieszy Wasza obecność w wątku![]()
Dziękuję za troskę o moją reputację, jednak najbardziej mnie cieszy Wasza obecność w wątku![]()
Obecny !![]()
Trochę straszne te zdjęcia. Znaczy zdjęcia super, tylko... no wiem, ze inna kultura i nie ma co bezmyslnie wlasnej miarki przykladac, ale jednak jakoś nie mogę spokojnie patrzec na takie okaleczenia![]()
Znane są mi dwie teorie na takie okaleczenia - pierwsza mało prawdopodobna, to tradycja wynikająca z oszpecania kobiet dla zniechęcenia handlarzy niewolników, druga to większa atrakcyjność w oczach potencjalnego mężaNa co dzień nie noszą krążków. Jeśli chodzi o blizny na skórze tworzące ładne wzorki, robione są przez nacięcia i wsypywanie doń odrobiny popiołu.
Tu przy rozszerzonych uszach przypomniały mi się opowieści o Wyspie Wielkanocnej i szczepach długouchych i krótkouchych.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Swietny watek, piekne foty.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Kwiatek z ornamentem![]()
Piękne to buszowanie, a "członek" najlepszy![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Świetne te dwie przedostatnie wrzutki.
Gratuluję i pozdrawiam.
Mam nadzieję, że będzie jeszcze