Witam
Jakich używacie? i gdzie kupiliście?
czuuuwaj...
Witam
Jakich używacie? i gdzie kupiliście?
czuuuwaj...
Nie używam. Wolę Anti-Shock z odpowiednim opóźnieniem, zwykle 2s. do moich celów wystarcza. Poza tym - przecież można aparat pilotować smartfonem.
potrzebuje pilota lub wężyk, przy 200-300 fotkach, 2s może doprowadzić do nerwicy, w smarkfonie g... jakość podglądu![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Kup najtanszego chinola, sprawdzi się tak samo jak każdy inny![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Ustaw sobie jakość na maksa a jak nie pomoże to masz smark-fona do pupci. U mnie na HTC jest kicha ale na iPadzie po ustawianiu na maksa śmigało jak ta lala i lepiej niż na ustawianiu normalnym
. Druga sprawa to smarcik może służyć jako bezprzewodowy wężyk z tego co mi się kojarzy bez żadnego podglądu. No i Sepi ma rację, każdy chinol działa dobrze....., no chyba, że chcesz być super pro i mieć +10 do reputacji to kup coś za kilkaset złotych
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
przeczytaj ze zrozumieniem moje pytanie w topiku...
---------- Post dodany o 11:45 ---------- Poprzedni post był o 11:43 ----------
tak, potrzebuję taki wężyk z podglądem))) ten z wyświetlacza aparatu wystarczy...
---------- Post dodany o 11:47 ---------- Poprzedni post był o 11:45 ----------
tak, zakupie sobie ipada by wyzwalać migawkę, bardzo mądra rada...
---------- Post dodany o 11:50 ---------- Poprzedni post był o 11:47 ----------
zadałem proste (tak mi się wydawało) pytanie, jakich używacie (wystarczy podać nazwę i było by po sprawie) ale nie, każdy musiał napisać jakąś bzdurę z ipadem w tle kończąc...
Ostatnio edytowane przez xanx ; 21.09.14 o 12:04
Pytanie. Gdzie ja Ci kazałem zakupić iPada? Podałem przykład jak różnie potrafi chodzić oprogramowanie na różnym sprzęcie nie wiedząc jaki Ty posiadasz i co można zrobić w ustawieniach aby poprawić działanie.
Prosta rada - zakup sobie najpierw elementarz Falskiego (ten stary tekstowo-obrazkowy) aby czytać ze zrozumieniem a potem dopiero szukaj wężyka spustowego bo inaczej będziesz miał problem z rozszyfrowaniem instrukcji nawet takiego starego prostego wężyka jak do analoga.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ