W tym wątku chciałbym umieszczać to, co nie mieści się w wątku zmurszało-struchlałym,
choć nie do końca jest to prawda.
Na początek ujęcia okołofestynowe:
1.
Załącznik 129757
2.
Załącznik 129758
3.
Załącznik 129759
4.
![]()
W tym wątku chciałbym umieszczać to, co nie mieści się w wątku zmurszało-struchlałym,
choć nie do końca jest to prawda.
Na początek ujęcia okołofestynowe:
1.
Załącznik 129757
2.
Załącznik 129758
3.
Załącznik 129759
4.
![]()
czyli street ludzki
No to dajesz, dajesz.
Na razie jest tak: coś się dzieje, każdy z nas zaczynał od pijaczków - są ciekawi, choć dosyć powszechni.
Co do konwersji - wiadomo ze zmurszałego, że masz swoje odcienie szarości, mi się podobają.
W każdym bądź razie będę tu wracał, zobaczyć kolejne z cyklu "Dziuko patrzy'![]()
Fajne szarości, kadry.
Zdjęcia meneli robione o tyłu, w czasie snu, w pozach ośmieszających budzą mój sprzeciw. Myślę, że to pójście na łatwiznę.
Żeby nie było - ja takich bywalców ulicy uwielbiam.
Mnie się bardzo podobają takie fotki.
Może dlatego że sam próbowałem ale jakoś średnio mi wychodziło.![]()
Dziuko,
Ja rozumiem, że to pierwszy post w tym wątku, ale wyrażę swoje zdanie - jeśli będziesz wyrzucał zdjęcia uprzednio opublikowane, to nic ciekawego ani nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Mi się takie działania nie podobają, są oznaką braku szacunku dla tych, którzy zawitali, oglądali i wyrazili są opinię.
Dodatkowo teraz tak naprawdę nikt nie wie, do czego konkretnie odniosła się Pani Bufetowa.
pozdrawiam,
To przeze mnie - sorkiAutor chciał dobrze. Skoro pojawił się z mej strony zarzut ośmieszania ludzi, Dzuiko zareagował tak, a nie inaczej. Rozumiem to.