Zmień pole AF z dokładnego (czy jak ono się tam nazywa - w każdym bądź razie na wyświetlaczu jest krzyżyk) na inne. Dawno Panasa w łapie nie miałem więc nie pamiętam ich terminologii.
Zmień pole AF z dokładnego (czy jak ono się tam nazywa - w każdym bądź razie na wyświetlaczu jest krzyżyk) na inne. Dawno Panasa w łapie nie miałem więc nie pamiętam ich terminologii.
Dzięki, pomogło
---------- Post dodany o 13:30 ---------- Poprzedni post był o 12:13 ----------
Ech, dawno już nie widziałem tak upierd***nej matrycy w aparacie. Zastanawiam się, czy odesłać tego Panasa i podziękować, czy przymknąć na to oko w myśl zasady, że darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Oczywiście, że używany. To jest egzemplarz testowy/demonstracyjny. Zawsze takie dają, ale zazwyczaj czyszczą przed wysyłką.
Tak zasysa syfy? No to ogromny minus dla Panasa...
Trudno powiedzieć, bo nie wiem co inni ludzie wcześniej z tym aparatem robili. Może leżał w worku z bułką tartą![]()
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Nie, taka jakby plama rozmyta, okrągła - zwykły fafołek na matrycy. Jak tak dalej będzie to LX100 mark II będzie musiał być uszczelnionyW tych kompaktach takim słabym punktem są te pierścienie do sterowania przy obiektywie. One mają lekki luzik by pracować i tam brud się wkręca pod pierścień gdy nim kręcimy a dalej pewnie leci na matrycę bo ta jest tuż za obiektywem.