No właśnie, czy różnica w cenie nie jest taka ile wynosiłaby świadomość posiadania "produktu premium" + świetne oprogramowanie. Ile LR + Lx100 wyjdzie w stosunku do Leica?
No właśnie, czy różnica w cenie nie jest taka ile wynosiłaby świadomość posiadania "produktu premium" + świetne oprogramowanie. Ile LR + Lx100 wyjdzie w stosunku do Leica?
Pasjonat amator
Olympus E-PL5 14-42mm + 40-150mm +1.8/45mm +9mm/8
Sony SLT A35 18-55mm + 50mm/1.8
ja tego nie wiem i nie liczyłem
dlatego pokusiłem się napisać, że cena jest podobna a nawet taka sama![]()
było Lustro jest panasonic lumix Lx100
(brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)
Weźcie jeszcze pod uwagę, że wszystkie produkty techniczne cechują się tolerancją, selekcja może w prosty sposób powstawać na poziomie kontroli jakości i mam wrażenie, że własnie na tym etapie powstaje róznica między produktami z kropką i bez kropki.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
sugerujesz, że "kropka" ma więcej norm jakości do kontroli i przechodzi je z lepszymi wynikami?
to też może być dobry punkt weryfikacji.
... hmm ale skoro różnica w cenie jest umowna i wynika z dodatkowego oprogramowania, można wnioskować, że etapy i linia jest także identyczna(?).
Ostatnio edytowane przez grzeSiuu ; 16.10.14 o 15:08
Nie musi być więcej norm, mogą być te same pomiary i np. górne 10% to kropka, a reszta bez kropki.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
No to czekamy razem![]()
wyczytałem w necie, że w przypadku Lumixa iso 100 jest wyłącznie dostępne dla jpg.
zapisuje się do kolejki czekających (jako trzeci)![]()
mam nadzieję, że po ukazaniu się obu wersji szybko doczekamy się testów i porównania.
choć można śmiało przyznać, że porównanie w przypadku podobnej ceny jest mało istotne.
.. chyba ... .. .![]()