Oby nie zciemnili obiektywu i poprawili jpg i bedzie w końcu pełnoprawny następca. Cena pewnie zabije.
Oby nie zciemnili obiektywu i poprawili jpg i bedzie w końcu pełnoprawny następca. Cena pewnie zabije.
X-E1, X-T10, trochę szkieł i ostatnio po zbyte LX-100, A7II,
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
LX100 przy niektórych ogniskowych rejestrował tylko 12mpx wiec ta nowa matryca wydaje się w tym wypadku dobrym rozwiązaniem.
Przez krótki czas walczył u mnie o miano następcy GX1 ale w końcu zrobiłem na kartce małą kalkulację do czego używam lustra a do czego mikrusa - czego potrzebuję... i zdecydowałem się w ogóle pozbyć przynajmniej większości lustrzanego sprzętu i wejść w bezlustra.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
A mi tam ten aparacik BARDZo pasuje .Po odkryciu konwertera do Raw w aparacie wszystko piekjie ogarniam.Za malo niebieska woda ?Prosze bardzo robi sie .Kolor skory za bardzo realistyczny.Szybciutko ocieplamy i jest tak jak by chcieli entuzjasci Fuji.Zwiekszyc dynamike ,czy za malo cieni ?Wszystko szybko i intuicyjnie .Nareszcie nie musze bladzic i poznawacc mega programow.Wszystko w jednym urzadzeniu ,bez odpalania komputera z bardzo zadawalajacym efektem koncowym .Jak dla mnie rewelacyjny aparacik z mega mozliwosciami dla swiadomego uzytkownika ktory wie co ma i potrafi to wykorzystac
Witam a ja mam prosbe bo zakupila sobie zona go do blogowania i takie tam i bylismy na wakacjach i krecila tak jakby go-pro co na twarz ustawiony jest tyle ze z reki go trzymala i video jest plywajace krecac w ruchu nie wiem czy to wada czy tak juz ma czy to moze przez to ze tgryb ostrosci jest na twarz i on szuka tej twarzy a w ruchu glupieje???? A i ta soczewka jak delikatnie portrzasnac aparatem to jest taka "latajaca" porusza sie w srodku obiektywu to moze od tego????? Sam juz nie wiem zglupialem podam linka z filmem i zobaczcie czy to reklamowac czy to juz tak bedzie...
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
A może po prostu.
Polacy na wakacjach. Dzień z życia![]()