Strona 67 z 69 PierwszyPierwszy ... 17576566676869 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 670 z 689

Wątek: Nowy Panasonic LX100

| OlyJedi
    Mieszka w
    pod Krakowem
    Siła reputacji
    15
    Moja galeria
    Oby nie zciemnili obiektywu i poprawili jpg i bedzie w końcu pełnoprawny następca . Cena pewnie zabije.
    X-E1, X-T10, trochę szkieł i ostatnio po zbyte LX-100, A7II,

| OlyJedi Awatar Mcarto
    Mieszka w
    Irlandia
    Siła reputacji
    79
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez MARSCooL Zobacz posta
    Oby nie zciemnili obiektywu i poprawili jpg i bedzie w końcu pełnoprawny następca . Cena pewnie zabije.
    Mogli by go jeszcze lepiej uszczelnić bo na kilku samplach tyle baboli widziałem, że mnie skutecznie od niego odstraszyły
    Ale poprawiony AF, filtr ND i większa matryca to b.dobry krok.
    Zapraszam do mojego wątku
    P&P - Pentax i Panas (GX7)

| OlyJedi
    Mieszka w
    pod Krakowem
    Siła reputacji
    15
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mcarto Zobacz posta
    Mogli by go jeszcze lepiej uszczelnić bo na kilku samplach tyle baboli widziałem, że mnie skutecznie od niego odstraszyły
    Ale poprawiony AF, filtr ND i większa matryca to b.dobry krok.
    Ciekawe ile z tej matrycy wytną. Ja nie zauważyłem żadnych Boboli. A miałem ponad rok.
    X-E1, X-T10, trochę szkieł i ostatnio po zbyte LX-100, A7II,

| OlyJedi Awatar Mcarto
    Mieszka w
    Irlandia
    Siła reputacji
    79
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez MARSCooL Zobacz posta
    Ciekawe ile z tej matrycy wytną. Ja nie zauważyłem żadnych Boboli. A miałem ponad rok.
    LX100 przy niektórych ogniskowych rejestrował tylko 12mpx wiec ta nowa matryca wydaje się w tym wypadku dobrym rozwiązaniem.

Przez krótki czas walczył u mnie o miano następcy GX1 ale w końcu zrobiłem na kartce małą kalkulację do czego używam lustra a do czego mikrusa - czego potrzebuję... i zdecydowałem się w ogóle pozbyć przynajmniej większości lustrzanego sprzętu i wejść w bezlustra.
    Zapraszam do mojego wątku
    P&P - Pentax i Panas (GX7)

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    A mi tam ten aparacik BARDZo pasuje .Po odkryciu konwertera do Raw w aparacie wszystko piekjie ogarniam.Za malo niebieska woda ?Prosze bardzo robi sie .Kolor skory za bardzo realistyczny .Szybciutko ocieplamy i jest tak jak by chcieli entuzjasci Fuji.Zwiekszyc dynamike ,czy za malo cieni ?Wszystko szybko i intuicyjnie .Nareszcie nie musze bladzic i poznawacc mega programow.Wszystko w jednym urzadzeniu ,bez odpalania komputera z bardzo zadawalajacym efektem koncowym .Jak dla mnie rewelacyjny aparacik z mega mozliwosciami dla swiadomego uzytkownika ktory wie co ma i potrafi to wykorzystac

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam a ja mam prosbe bo zakupila sobie zona go do blogowania i takie tam i bylismy na wakacjach i krecila tak jakby go-pro co na twarz ustawiony jest tyle ze z reki go trzymala i video jest plywajace krecac w ruchu nie wiem czy to wada czy tak juz ma czy to moze przez to ze tgryb ostrosci jest na twarz i on szuka tej twarzy a w ruchu glupieje???? A i ta soczewka jak delikatnie portrzasnac aparatem to jest taka "latajaca" porusza sie w srodku obiektywu to moze od tego????? Sam juz nie wiem zglupialem podam linka z filmem i zobaczcie czy to reklamowac czy to juz tak bedzie...

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    291
    Moja galeria
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
    Aktualnie odpoczywam na autobanie.

| OlyJedi Awatar viruuss
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    231
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Oweninho Zobacz posta
    Witam a ja mam prosbe bo zakupila sobie zona go do blogowania i takie tam i bylismy na wakacjach i krecila tak jakby go-pro co na twarz ustawiony jest tyle ze z reki go trzymala i video jest plywajace krecac w ruchu nie wiem czy to wada czy tak juz ma czy to moze przez to ze tgryb ostrosci jest na twarz i on szuka tej twarzy a w ruchu glupieje???? A i ta soczewka jak delikatnie portrzasnac aparatem to jest taka "latajaca" porusza sie w srodku obiektywu to moze od tego????? Sam juz nie wiem zglupialem podam linka z filmem i zobaczcie czy to reklamowac czy to juz tak bedzie...
    co to k........ jest ?
    Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły

| OlyJedi Awatar Holek
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    71
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez viruuss Zobacz posta
    co to k........ jest ?
    no jak to co - reklama, co by zwiększyć oglądalność na YT; pewnie na canonach i nikonach to samo wisi...

pzdr
    Hołek
    "pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"

| OlyJedi Awatar koronax
    Mieszka w
    silesia
    Siła reputacji
    291
    Moja galeria
    A może po prostu.
    Polacy na wakacjach. Dzień z życia