-
28 piękne no i 29 i 30 też niczego sobie.
-
Czołem!
Znaczy, wróciłem ze swojej daleeeeekiej podróży. 
Gdzie byłem? Jak przystało na forum fotograficzne odpowiem zdjęciem.
Proszę:

Tak, tak - to nieszczęsny "Polonus" wyrzucony na brzeg Wyspy Króla Jerzego!
Byłem członkiem załogi - chociaż nie było mnie na pokładzie w chwili wypadku.
Niestety, wypadek przerwał wyprawę, i podyktował plany na następne parę tygodni.
Spędziliśmy je na Antarktydzie, w Stacji Polarnej im. H. Arctowskiego, próbując zorganizować pomoc dla jachtu i powrót dla siebie.
W końcu jakoś wróciliśmy, ale łódka została na Antarktydzie, na "terenie" stacji... 

Mimo że miejsca i okoliczności niezwykłe, wrażeń i przygód mnóstwo, to nie miałem spokojnej głowy i nastrój jakiś nie taki był do robienia zdjęć...
Ale jak się trochę ogarnę i choć z grubsza wybiorę i uporządkuję zdjęcia, to Wam więcej pokażę - choć to foty niekoniecznie eee... "artystyczne".
Pozdrawiam,
Marcin
-
Czołem, wrzucaj co masz i pisz bo sytuacja dość niepospolita. Pamiętaj, że czekam
-
Czołem!
Szybko ogarniaj się i kontynuuj, zapowiada się bardzo interesująco
Uprawnienia umieszczania postów