O kurde, 87 mi się bardzo podoba. Nawet mimo wypalonego nieba jest świetne.
O kurde, 87 mi się bardzo podoba. Nawet mimo wypalonego nieba jest świetne.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Kurcze, a ja niestety się nie zachwycam. Zdjęcia krajobrazowe muszą mieć obowiązkowo odpowiednie światło. Nie wystarczy ciekawe miejsce bez światełka efektu nie będzie. Cała seria od 84 do 88 jest tego przykładem, może z wyjątkiem 84. Skalne miasto tym bardziej wymagające, bo nawet jeśli niedaleko jest pięknie, to w labiryncie skalnym światła jak na lekarstwo.
Sam jakieś 18 lat temu byłem zafascynowany Błędnymi Skałami, zrobiłem tam 4 rolki średniego formatu (48 zdjęć). Żadnym się nie pochwaliłem, bo niestety wszystkie były kompletnie płaskie przez brak odpowiedniego światła...
Pozdr
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Zgadzam sie bez swiatla efektu nie bedzie, ale jak przedstawic takie fajne miejsca jak tam swiatla nie ma![]()
Jednym moze sie podobac a drugim nie![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Tu się zgadzam. I z pierwszym zdaniem i z drugim.
Pokazanie niektórych miejsc inaczej (lepiej) niż zdjęcia z przewodników to duże wyzwanie. Często niemożliwe, jeśli jest się na miejscu tylko kilka godzin. Mam całą listę miejsc, gdzie byłym i wiem, że chcę wrócić o odpowiedniej porze roku, dnia, itp. żeby zrobić mega foty
Możliwe, że jestem bardzo wymagający: Widziałbym to miejsce owszem, bez słońca, ale we mgle.
Pozdr
Jakbyś mi to z ust wyjął
Chyba nie tak
![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Ostatnio edytowane przez waruga ; 29.11.14 o 15:47
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Widze szum w glowie.