wysłałem wszystko mejlem
mejl poszedł 30.01.2008, czyli czekałem 9 dni![]()
wysłałem wszystko mejlem
mejl poszedł 30.01.2008, czyli czekałem 9 dni![]()
ZAPRASZAM: https://www.facebook.com/emil.dzemski, blog http://dzemski.blogspot.com
Dzięki, juz nie mogę się doczekać
Narazie pobawię się tą maszynką bez "dodatków"![]()
Ja też nie mogłem sie doczekać byłem zadowolony jak nigdy niestety grip okazał sie felerny .I czeka mnie proces reklamacji .Zamieszczone przez rocco
![]()
D7000+Grip, N16-85mm,S100-300/4,Slik DX700 PRO ,Lowepro Flipside 300
Hmm...może już poprawili?Zamieszczone przez Krolik77
Mam nadzieję że nie mają czego poprawiać miałem poprostu pecha .Zamieszczone przez rocco
Ja swojego gripa dostalem w pitek 7.02.(pewnie z tej samej partii co Twoj)Zamieszczone przez dzemski
W moim firmowym "kolku fotograficznym" zawrzalo- jak to za darmo pytali Canonierzy i Nikoniarze![]()
PS
Uchwyt boski , mam juz druga baterie PS BLM1 -kilka dni zabawy bez doladowywania,
a w plecaku czeka kasetka z 6 "paluszkami" na wszelki wypadek.
Kupujcie, rejestrujcie bo warto.....
a co temu gripu było?Zamieszczone przez Krolik77
a co temu gripu było?[/quote]
Witam
Po podłączeniu gripa do body aparat podczas robienia zdjęcia się zawieszał lub nawet wyłączał najprawdopodobniej było coś nie tak z napięciem przekazywanym z gripa do body . Podłączałem grip parę razy aż dałem sobie spokój z obawy o uszkodzenie body . Skontaktowałem się z Olympus Polska i dostałem odpowiedz że mam go odesłać to go sprawdzą . Po tej informacji podpiełem gripa jeszcze raz i się zdziwiłem wszystko działa jak należy . Do teraz nie wiem co było nie tak ale póki co jest OK . Jutro idę na dłuższy spacer to będę wiedział na 100% że jest OK![]()
Do mnie przyszedł grip pęknięty w 2 miejscach, przy czym nie było żadnych innych podejrzanych śladów po jakimś uderzeniu etc. Myślę, że to kwestia jakości made in China. Oczywiście grip mi natychmiast wymieniono (nie wiem jeszcze, czy na 100% sprawny, bo leżę niemocą złożon a paczka czeka w pracy).Zamieszczone przez Krolik77
Hm, nie u wszystkich jest dobrze, ja do dzis nie mam ani wiadomosci ani gripów :-/ pomimo, ze papiery poszły 25 stycznia.
Coz, znow telefon i wyjasnienia ...